Olvasási idő: < 1 perc

Amikor megveszed az első komolyabb kerékpárod akár elektromos, akár hagyományos verzióról legyen is szó , valószínűleg beszerzel vele néhány kiegészítőt is. Aztán ahogy telnek az évszakok, gyarapodik a készlet… Ha esetleg lecseréled a bringád, akkor pedig szinte biztos, hogy újabb kellékeket vásárolsz.

Sisak, napszemüveg, kerékpáros táska és lezáró 

Kerékpáros bukósisak, napsütés vagy épp “csak” a szél ellen védő szemüveg, csomagtartóra illeszthető táska, illetve a kerékpár biztonságáról gondoskodó profi lezáró vagy lakat. Ezek a leggyakoribb kiegészítők, amelyek az ebikeshop.hu készletében is megtalálhatóak – most ráadásul akár 50% kedvezménnyel! 

Magadnak, másnak? De mégis milyet?

Akár magadat, akár egy szerettedet lepnéd meg egy kiegészítővel, de nem vagy biztos a választásban, fordulj bizalommal kollégáinkhoz! Azt valószínűleg nem tudják megmondani, hogy a barátod a zöldet vagy a kéket választaná-e, de a termékeket jól ismerik, azok használatával kapcsolatban nem tudsz olyan kérdést feltenni, amire ne tudnának válaszolni, sőt, az egyes termékek közötti különbséget is elmagyarázzák neked. A könnyebb ajánlás érdekében mondd el, hogy milyen modellhez, milyen bringázási szokásokhoz szeretnél kiegészítőt, mi pedig mindent megteszünk, hogy a legmegfelelőbbet tehesd a fa alá!

Tudj meg többet — további tippek a tuti döntéshez!

A kerékpáros bukósisak kiválasztás elsőre nehéz kihívásnak tűnhet, de cikkünkkel igyekszünk megkönnyíteni a feladatot, sőt, egy kiemelt márkánkról, a CASCO  sisakokról is olvashatsz bővebben. Ha spd-cipőre, mezre, szélkabátra vagy kesztyűre vágysz, ebben az esetben viszont nem mi leszünk a megfelelő célpont, azonban cikkünkből megtudhatod, hogy hogyan érdemes praktikusan öltözni a téli bringázáshoz.

Nem csupán kiegészítőket, hanem akár egy ebike-ot is vásárolnál ajándékba karácsonyra? Nos, mi szívesen állunk rendelkezésedre ebben is: cikkünk elolvasása után fordulj kollégáinkhoz vagy látogass el a hozzád legközelebbi üzletünkbe!