Olvasási idő: 2 perc

A tavasz és a nyár egyértelműen a túrabicajozás időszaka! Fiatalok és idősebbek egyaránt szívesen pattannak nyeregbe és fedezik fel az ország szebbnél szebb tájait két keréken. A társaság és az izgalmas úti cél máris adott, de talán túl távolinak és túl magasan fekvőnek tűnik a célpont? Ne hagyd, hogy kedved szegje a távolság vagy a magasság!

A pedelec rendszerű elektromos kerékpárok lehetővé teszik, hogy eltérő fizikummal rendelkező családtagok, baráti társaságok tagjai együtt éljenek át feledhetetlen kalandokat — két keréken! Szerezz be egy számodra megfelelő túrabicajt MOST!

Kivételes akcióval vár a nyár!

Óriási szezonközi akcióval várunk: két márkánk több trekking bringáját is leáraztuk! Vidd haza most igazán kedvezményes áron a Haibike Sduro Trekking 1.0 vagy Trekking 3.0 bringáink egyikét magas vagy trapéz vázakkal (számos eltérő vázméretben) vagy a Hercules 2019-es alacsony átlépős, női modelljei közül válaszd a Roberta F7, Futura Sport I-F8 vagy Roberta Pro I-F8 modelleket. A bicajokat 15-20% kedvezménnyel vásárolhatod meg, mely akár közel 500.000 forint árengedményt is jelenthet! Jól hangzik? Olvass tovább!

Trekking ebike-ok előnyei

Kinek is ajánljunk a trekking bicikliket? Mindenkinek! Laza esti Duna-parti tekerés? Vagy inkább 20-50-100 kilométeres túrák, ahol jól jön a kényelmes testtartás egy kényelmes vázon és nyeregben, ahol segítség a teleszkóp és a változó útfelületeken egyaránt jól teljesítő külsők, ahol jól jön, ha a csomagtartóra fel tudod pattintani a bringás táskád? Fiataloktól idősekig, mindenkinek ajánljuk a trekking típusú, magasabb építésű, strapabíró, mégis remek tempót biztosító elektromos túrabicajokat.

Országosan 5 helyen is várunk! 

Országszerte öt városban is megtalálsz minket: Budapesten, Törökbálinton, Győrben, Pécsett és Miskolcon várja csapatunk a látogatásod. Üzleteinkben eltérő az árukészlet, ellenőrizd weboldalunkon, hogy a hozzád legközelebbi bemutatóteremben van-e a kinézett darabból, megfelelő méretből készlet. Ha esetleg nincs, akkor se búsulj, inkább vedd fel velünk a kapcsolatot chaten, telefonon vagy emailben, és biztosítunk róla, hogy megtaláljuk a megoldást! Tudtad? Nálunk videohívásban is választhatsz kerékpárt, ha pedig nem tudod, melyik méret való Neked, az ebikesizer szolgáltatásunk kiváló segítség lesz, melyeket budapesti és törökbálinti üzletünkben tudsz igénybe venni.

Túraútvonalak

Ha megvan az új gép, nincs más hátra, mint megtervezni a következő kirándulást! Ehhez is szeretnénk segítséget nyújtani! Magazinunk Mozdulj meg! rovatában számos helyszínt és utat gyűjtöttünk: válogass a népszerű vagy akár ritkább, kevésbé ismert útvonalak között!