Olvasási idő: 2 perc

Augusztus 31-én, hétfőn ünnepélyesen megnyitottuk az ebikeshop.hu üzletlánc hatodik boltját! Törökbálint, Budapest, Miskolc, Győr és Pécs után ezen túl a Dél-Alföldi megyeszékhely belvárosában is megtalálsz minket!

Elektromos bringa az alföldieknek? Naná!

Szegedet évtizedek óta az ország egyik kerékpáros városaként tartják számon: folyamatosan és nagy léptékben fejlődik a kerékpáros közlekedés: nem csupán városon belül, de még az agglomerációból is sokan járnak be bringával! Ha azt gondolnád, sík területen felesleges a rásegítés, akkor valószínűleg nem éltél még az Alföldön… Ahol ugyanis minden sík, ott sokkal erősebb a szél is! És milyen jól tud jönni mondjuk Mórahalomról vagy éppen Újszegedről a városba tartva a rásegítés!

Kedvezmény — csak a nyitás hetén!

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a nyitás hetén minden elektromos kerékpárt 10% kedvezménnyel vihetsz haza! Ha már gondoltál rá, hogy beszerezz egyet akár magadnak, akár valamelyik családtagodnak, itt az ideje! Új kihívásokra vágysz? Szívesen járnál bringával a melóba? Ne habozz, hiszen a promóció csak szeptember 5-én zárásig él! Csekkold az Attila utcai üzlet készletét vagy ugorj be személyesen és nézz körül, tesztelj!

Hello Szeged, megjöttünk!

Rövidebb kipróbálás vagy akár hosszabb teszt?

Természetesen vásárlás előtt az összes bemutatótermünkben található kerékpár ingyenesen kipróbálható. Ha azonban nem csak egy kis kört tennél, hanem saját környezetedben is kipróbálnád a pedelec bicikliket, annak sincs akadálya. A leghosszabb bérlési lehetőség három nap, ha ennél hosszabban szeretnéd tesztelni a termékeinket, akkor kérünk, keresd fel személyesen üzletvezetőnket és egyeztess vele. A bérleti feltételekről itt olvashatsz részletesen. Van ám egy extra jó hírünk is! Ha megtetszik a dolog és a bérléstől számított két héten belül kerékpárt rendelsz nálunk, akkor a bérleti díjat jóváírjuk a kerékpár árából.