Olvasási idő: < 1 perc

Bár az időjárás kegyes hozzánk, sajnos a határzár miatt ezúttal nem jöhet szóba a külföldi bringázós hétvége, és jutalmunk is „csak” egy szelet „Kíváncsiság” névre hallgató tortaszelet lesz, nem pedig a bledi-tó partján fogyasztott krémes… Ha már így hozta a helyzet, hozzuk ki a maximumot a belföldi biciklitúránkból!

Mit gondoljunk végig a tervezéskor?

Milyen kondiban vagyunk, milyen kerékpárunk van, kivel tekerünk, mekkora távot szeretnénk megtenni, mekkora távra elég az akksink, van-e lehetőségünk útközben tölteni, illetve hogy végig nyeregben szeretnénk-e ülni vagy szóba jöhet néhány órányi autózás is a biciklizés helyszínére?

Merre induljunk?

Nos, az attól függ… Hozunk néhány ötletet, s ha valamelyik megtetszik, válassz útvonalaink közül vagy légy kreatív és tervezz sajátot!

Dombra fel!

Akár aszfalt, akár terep, a Budai-hegységen kívül vár minket a Bükk, a Mátra, a Zemplén, de szívesen ajánljuk a Mecseki dombságot is!

Hobbi túrázás, rövidebb távok

Inkább könnyebb és kényelmesebb túrára vágysz, szívesen gyönyörködsz az őszi tájban, pihensz meg és ebédelsz egy jót? Remek alternatíva lehet Szentendre, Ráckeve, a Balaton-felvidék vagy az Őrség!

Vízimádó fotográfusok, figyelem!

Igazi vízimádó vagy, aki nem tud betelni vele, ahogy megcsillannak a napsugarak a víz tükrén? Irány Szeged, ahol a Tisza partján akár a határig is lecsoroghatsz kerékpárral, megkerülheted a Balatont vagy a Tisza-tavat, de a Velencei-tó akár kisebb gyerkőccel is vállalható kaland! Vár Győr, a folyók városa és a Szigetköz is! Ne felejtsd otthon a fényképezőgépedet!

Bérelnél? Megteheted!

Ugye tudod, hogy országszerte már 6 üzlettel várunk, melyekben a vásárláson, tanácsadáson és szervizeltetésen kívül elektromos kerékpár bérlésére is van lehetőséged!