Olvasási idő: 3 perc

Amikor 2011-ben megalakult az Ebikeshop, egyszerű átalakító készletek forgalmazásával kezdtük, amelyek segítségével a hagyományos kerékpárokat lehetett “elektromosítani”. Belegondolni is szédítő, ehhez képest hol tartunk most: az egyik legnagyobb itthoni, márkafüggetlen, prémium ebike-okkal foglalkozó szakkereskedéssé nőttük ki magunkat; a webshop mellett országszerte hat üzletünkben várunk felkészülten (szakmailag és raktárkészlet szempontjából is), hogy neked is átadhassuk az igazi ebike-élményt.

Élménykonfigurátor

Kínálatunk már az Ebikeshop életének korai szakaszában gyökeresen átalakult: az elektromos bringák egyre elérhetőbbé váltak, és rá kellett jönnünk, hogy a jövő nem az átalakítóké. Elkezdtük hát behozni a nagy nyugati márkák mérnöki műremekeit – a vevőink pedig imádták. Tudtuk azonban, hogy ha hosszú távon akarjuk letenni a voksunkat az ebike-életérzés mellett és ezt szeretnénk átadni az ügyfeleinknek is, akkor a karbantartásra is hangsúlyt kell fektetnünk. Mivel ekkoriban nem volt olyan hazai ebringaszerviz, akikkel szakmai partnerségbe léphettünk volna, magunkat képeztük ki:  2013-ban a Bosch-tól, 2016-ban a Schimanótól kaptuk meg a hivatalos szakszerviz elismerést – az országban mindkettőt elsőként –, 2017 óta pedig a Specialized gyári diagnosztikai eszközeivel is rendelkezünk. És azóta sem tértünk le az ekkor kijelölt útról: büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nem egyszerűen egy elektromos kerékpárt, hanem magát az ebike-életérzést kapják, ha nálunk vásárolnak villanybringát.

Az évek során a bővülő, professzionális és prémium szolgáltatási körünknek köszönhetően az ebringa-vásárlás személyre szabott élménnyé vált nálunk. A tökéletes kétkerekű kiválasztásához személyes tanácsadás keretében segítünk végiggondolni, milyen céllal szeretnél ebike-ossá válni, hiszen a terepek és a távok meghatározók lesznek a váz és az akksi szempontjából. Ebikesizerünkkel lézerpontossággal meg tudjuk állapítani a méreteidet, hogy aztán minden szempontból hozzád igazítsuk a kiválasztott járgány. Ha bizonytalan vagy abban, hogy valóban neked való élményt nyújt-e egy ebike, néhány napra bérelhetsz tőlünk egy modellt, hogy a saját környezetedben tedd próbára ezt az új mozgásformát. Amikor pedig úgy érzed, megvan az összhang, nem csak széles raktárkínálatunkból válogathatsz: a legtöbb nagy ebike-gyártó bármely modelljét be tudjuk szerezni neked, sőt, a bejelentett modellek jelentős részére már a gyártósorra kerülés előtt van szerződésünk. A személyre szabott élmény nálunk garantált!

A megjelenés a szolgáltatás tükre

Amikor a megalakulásunk tizedik évfordulóján végiggondoltuk az utat, amit bejártunk és a célokat, amik felé tartunk, azt vettük észre, hogy a megjelenésünk már nem tükrözi hűen a küldetésünket: se az ember és gép, se a technológia és a természet közötti tökéletes összhang nem jelent meg logónkban. Hisszük, hogy az ebike az új élmények végtelen tárháza a tulajdonosa számára, és lehetőség egy jobb jövőre mind az egyén, mind a társadalom számára. Ez köszön vissza a modernebb, letisztultabb, vizuálisan mégis sokkal erőteljesebb megjelenésünkben.

Webshop – az online vásárlás élménye

De nem álltunk meg ezen a ponton: az offline szolgáltatásaink mellett az online üzletünket is úgy alakítottuk át, hogy már az elektromos kerékpárod kiválasztása is élmény legyen, és a végére te is biztos legyél benne: az Ebikeshopban megtaláltad a számodra tökéletes elektromos kerékpárt.

Az ebike-kisokosunk és a bringaválasztónk segít, hogy a megfelelő modellek között nézelődj.

A hatótáv-kalkulátorunkkal eldöntheted, hogy mekkora akkumulátorra lesz szükséged.

A vázméret-kalkulátor és a hamarosan élesedő smartfit funkciók a tökéletes kerékpárméret megtalálásában lesznek a segítségedre.

Időpontfoglaló rendszerünkben te döntheted el, kollégánk mikor szánjon rád egy órát, amikor osztatlan figyelmét élvezheted. De ugyanígy időpontot foglalhatsz szervizre, bérlésre és az ebikesizerre is – sőt, bizonyos oldalainkon telefonos visszahívást is kérhetsz tőlünk.

Ha pedig úgy érzed, megvan az igazi, nálunk többféle vásárlási konstrukció közül választhatsz, hogy még vonzóbbá váljon az ebiciklis lét.

Tíz évvel ezelőtt nem is gondoltuk volna, hogy egy ennyire sokrétű és átfogó vásárlási élménnyel vezethetünk be az ebike-tulajdonosok világába. Most viszont, látva azt a hatalmas utat, amit eddig megtettünk, izgatottan várjuk, mit hoz majd a következő évtized. Ugye, velünk tartasz ezen az utazáson?

Ebikeshop. Az élmény a legjobb hajtóerő.