Olvasási idő: 2 perc

Minden ebike-tulajdonos életében eljön az az idő, amikor úgy érzi, itt az ideje a váltásnak: erősebb, jobb, újabb elektromos kerékpárt szeretne. Ilyenkor felmerül a kérdés, mi legyen a régivel? Természetes, hogy a járgányt, ami annyi ideig hűen szolgált, szeretnéd jó kezekben tudni. Ezért dolgoztuk ki a használt elektromos kerékpár adás-vételi szolgáltatásunkat, a Renobike programot. Fedezd fel a részleteit!

Renobike program eladóknak

Ahogyan a bevezetőben is olvashattad, programunk egyfajta virtuális (és offline) piacteret teremt a használt elektromos kerékpárok vásárlására és eladására. Ha megérett benned a döntés, hogy megválnál régi, de hőn szeretett ebike-odtól, biztosítunk róla, hogy az nálunk a legjobb helyen lesz.

A használt ebike eladásának menete

Oldalunkon egy űrlap kitöltésével tudod benyújtani részünkre a beszámítási kérelmedet. A megadott adatok alapján előzetesen elbíráljuk, hogy a kerékpár megfelelő lehet-e számunkra (ennek eredményéről mindenképpen tájékoztatunk). Amennyiben kerékpárod megfelel a kritériumoknak, úgy felvesszük veled a kapcsolatot egy személyes egyeztetés érdekében. Miután személyesen is átvizsgáltuk a kerékpárt, ajánlatot teszünk rá. Ha ezt elfogadod, akkor adásvételi szerződéssel átvesszük kerékpárodat. Kérünk téged, hogy alaposan tájékozódj arról, hogy milyen típusú ebike-okat és milyen feltétellel tudunk beszámítani, hogy semmiképp se érjen meglepetés! 

Ezekre figyelj eladáskor

A bringádnak meg kell felelni néhány szempontnak annak érdekében, hogy részt vehessen a Renobike programunkban. Fontos, hogy csak

  • a középmotoros, tuningmentes, nyomatékszenzoros ebike-okat tudjuk beszámítani,
  • amelyek Bosch, Yamaha, TQ-Systems vagy használt Brose (Specialized) motorral rendelkeznek.
  • Fel kell mutatnod hozzá a magyarországi vásárlást igazoló számlád.
  • Az ebike pedig nem lehet öregebb 3 évnél vagy nem lehet több a kerekeiben mint 10.000 km.

Renobike program vásárlóknak

Használt elektromos kerékpárt venni mindig egy kicsit rizikós, hiszen amellett, hogy egy nagyobb összegű beruházásról van szó, ott lebeg az ember fejében az a kérdés is, hogy vajon megfelelő állapotban van-e a jármű, ki tudja-e szolgálni az új tulajdonos igényeit hosszú ideig. Ennek a bizonytalanságnak igyekszünk elejét venni a Renobike szolgáltatással.

Amiért megéri minket választanod

  • Ha tőlünk vásárolsz, csak és kizárólag igazolt, magyarországi beszerzésű kerékpárokhoz jutsz hozzá.
  • Az általunk a Renobike programban előzetesen felvásárolt kerékpárokat tüzetesen átvizsgáljuk, a szükséges alkatrészeket pedig felújítjuk vagy kicseréljük, így biztosítjuk neked, hogy a modellek kiváló állapotban kerüljenek újból a „piactérre”.
  • A 360 fokos, magas minőségű fényképeknek köszönhetően az otthonodból is minden apró részletét átnézheted a kiszemelt kerékpárnak.
  • A Renobike modellekre állapot garanciát vállalunk, így biztosan nem érhet csalódás.
  • A Renobike modellekre állapotgaranciát vállalunk: használt kerékpárokra 1 év garanciát biztosítunk, illetve térítés ellenében +1 év garancia vásárolható.

Ha kedvező árú, teljes körűen felújított elektromos kerékpárt keresel a kalandjaidhoz, nézd meg felújított kerékpárjainkat itt!