Olvasási idő: < 1 perc

Használd ki a nyár utolsó napjait! Kösd össze a kellemest a kellemessel, és mielőtt visszatérnél a normál munkahelyi rutinhoz, gurulj bele el egy utolsó, vízparti biciklitúrába. Cikkünkben megmutatjuk, hova érdemes elbarangolnod, és mire érdemes odafigyelned, hogy az elektromos biciklidnek ne essen baja.

Hova menjek?

Magyarországon számos varázslatos hely vár, így biztosan találsz neked tetsző kirándulási célt. Ha hosszabb (akár többnapos) kihívásra vágysz, akkor vár az instant ultrabalaton, ha egy közepes távot szeretnél teljesíteni (egy kevésbé felkapott helyszínen), akkor biciklizhetsz a Tisza-tó körül, de még több úticélt találsz a nyár végi bringatúrák belföldön cikkünkben. 

Mire figyeljek?

Lehet szó saját vagy a vízparton bérelt elektromos bicikliről, van pár dolog, amire mindenképp érdemes odafigyelned. Amikor a víz mellett megállnál egy pihenőre, mindig gondoskodj arról, hogy az ebike-od egy száraz, árnyékos helyre támaszd le, mert nem tesz jót a gépnek, ha víz kerül az alkatrészekbe, vagy ha órákig a tűző napon ácsorog szegény. Karbantartás, általános tisztítás? Már egy korábbi cikkünkben írtunk ezekről, szóval mindenképp olvasd el a kirándulás előtt. Azonban nemcsak a bringa, de a saját biztonságod is fontos! Ha családdal vagy társasággal vágtok bele a biciklitúrába, mindig tartsátok a megfelelő távolságot, és válasszatok egy megfelelő bukósisakot.

Használd ki a hosszú hétvégét és gurulj egy nagyot a tűzijáték helyett