Olvasási idő: < 1 perc

Töltsd aktívan az utolsó nyári hosszú hétvégét! Akár országon belül pihensz, akár távolabbra utazol és ott gurulnál, remek kerékpártúrák (és üzleteinkben óriási elektromoskerékpár-kínálat) várnak, garantált lesz a feltöltődés! 

Kölcsönöznél vagy ebike-ot vásárolnál, szervizre van szükséged?

Augusztus 19-én még beugorhatsz hozzánk, de kérünk, hogy ha teheted, ne hagyd az utolsó pillanatra a látogatást! Augusztus 20-23. között minden üzletünk ZÁRVA tart, így ezekben a napokban sem kölcsönzésre, sem bérlésre, sem pedig szervizre nem lesz lehetőséged. Amennyiben kölcsönöznél, úgy kalkulálj, hogy minimum 4 napra tudod csak elvinni a paripákat: augusztus 24-én, hétfőn várjuk vissza őket, ekkor nyitunk újra. Akár kölcsönöznél, vásárolnál, szervizhez foglalnál időpontot, vagy épp az egyes üzletek kínálatára vagy kíváncsi, honlapunkon minden információt megtalálsz!

Jól jönne egy kis inspiráció a kirándulásokhoz?

Nos, az a jó hírünk van, hogy az elmúlt hetekben-hónapokban igen sok ajánlót hoztunk, most pedig egy csokorba gyűjtöttük az ötleteket!

 

MAGYARORSZÁGI TÚRÁK

KÜLFÖLDI TÚRÁK

Még csak olvasgatsz és tájékozódsz az ebike-okról?

Ez a hétvége szuper lehetőségeket tartogat, hogy időt szakíts egy kis olvasásra és további érdekes infókat tudj meg az elektromos kerékpárokról! Töltsd le most ingyenes ebookunkat, de érdemes bekövetned minket Instagramon is, és ha már kezedben a telefonod, ne felejts el csatlakozni Straván a közösségünkhöz!