Olvasási idő: < 1 perc

Új mérföldkőhöz értünk.

hatszel_HU facebookA napokban köszönthettük az 5000. Facebook követőnket. Ez egy olyan szép kerek szám, ami arra ösztökél, hogy egy kicsit visszanézzük a blog és a Facebook oldal két éves történetét.

2011 augusztusában kezdtük el a vállalkozásunkat. Mivel Magyarországon a korszerű pedelec kerékpárokat senki nem ismerte, kellett egy eszköz, ami a népszerűsítést segíthette. Mivel jómagam 80-100 elektromos kerékpárral kapcsolatos internetes cikket olvasok naponta, és kereskedőkén valószínűleg Magyarország legszélesebb választékú prémium kerékpárjaival dolgozom, elhatároztam, hogy a megszerzett tudást ezen a blogon keresztül adom tovább. A blog üzemanyaga pedig a Facebook / Google+ közösségi oldal illetve a YouTube csatornánk, ahol a blog bejegyzésein kívül érdekes, szórakoztató tartalmak kerülnek fel minden nap.

A kezdet nem volt könnyű. A közösség oldal melegágya a trolloknak, a szomorú, megfáradt embereknek, akik azon élik ki magukat, ha másokat pocskondiázhatnak. 2 év alatt sikerült eljutni oda, hogy virágzó kis közösségünk működik a Facebookon, és az újonnan érkezőknek már a minket régebben követő tagunk magyarázza el, miért is jó az elektromos kerékpár. 🙂

A blog és a közösségi oldal üzemeltetése rengeteg energiát emészt fel, de a pozitív visszajelzések (mint ez a szép kerek szám) megerősítenek abban, hogy hasznos és értékes munkát végzünk.

Köszönjük tehát a közös sikerünket, amit mi továbbra is úgy hálálunk meg, hogy naponta szállítjuk Neked az érdekes híreket „az elektromos kerékpárok színes világából”! 🙂

 

Baráti üdvözlettel,

Szatzger Ákos