Olvasási idő: < 1 perc

lassan elérkezik az év vége, itt a számvetés ideje! Kérem engedd meg, hogy röviden összefoglaljam a 2011-es év történéseit!

Cégünk az év közben alakult és célunk, hogy az elektromos kerékpárok hazai és kelet-európai piaci résében eredményesen tudjunk működni. Először az elektromos kerékpár átalakító szettek forgalmazásával kezdtünk, mi importáljuk az MXUS, a Powerbike, a Falco és a Sunstar termékeit, és viszonteladóként forgalmazzuk a BionX és a Vivax Assist átalakító készleteit is.

Termékkörünket kiterjesztettük az elektromos kerékpárok forgalmazására is, a Powerbike és a saját márkás biciklik mellett a Haibike, a Winora, Hercules és a Riese und Müller termékeit is meg lehet nálunk vásárolni.

Felépítettük országos szervizpartner hálózatunkat, így már több, mint 10 helyen állunk a vevőink rendelkezésére, ezzel is kényelmesebbé téve a vásárlást. Beindult webshopunk is, melynek különlegessége, hogy a teljes hazai termékkört lefedi és olyan kereső-rendszert tartalmaz, amely ma egyedülálló a magyar piacon.

Egyik célunk az elektromos kerékpárok népszerűsítése; kiépítettük a facebookos követői táborunkat magyar és angol nyelven, akiknek szórakoztató módon mutatjuk be az ebike-ok világát. Kétnyelvű blogunk (igen, az! 😉 ) már saját olvasói bázissal rendelkezik, akik tőlünk szerzik be az elektromos kerékpárokkal kapcsolatos híreket, információkat.

Köszönjük az egész éves figyelmed, és reméljük jövőre is olvasóink táborában tudhatunk! 🙂

Baráti üdvözlettel:

Szatzger Ákos