Olvasási idő: 2 perc

Felfedezésre váró helyek, kipróbálásra érdemes ízek, bringátpróbáló kihívások. Ez az Ebike expedíciók Sturcz Antival, Géczi Kingával és vendégeikkel.

Kerékpározni jó. Ebiciklizni pedig még nagyobb kaland – különösen akkor, ha jó a társaság. Az Ebike expedíciók főszereplői, az autós vlogger Sturcz Anti és a többek között a Cadillac-szenvedélyéről is ismert Géczi Kinga úgy döntöttek, kettőre cserélik a négy kereket, és bringás kalandokkal dobják fel a nyarat. A sorozat harmadik részében a népszerű influenszert, Viszkok Fruzsit hívták vendégül, aki végigkalauzolta őket kedvenc budapesti elvonulós helyein.

Budapest turista szemmel: Megismertük Viszkok Fruzsi elvonulós helyeit

Ahol megáll az idő – budapesti kiadás

Zöldet és újdonságot keresni a fővárosban még az itt élőknek is izgalmas lehet, a hatalmas történelmi múlttal rendelkező Budán pedig kimondottan jól jön bringázáskor egy kis elektromos rásegítés az emelkedőkön.

Fruzsi, Kinga és Anti megnézték, hogy hogyan is lehet megállítani az időt pár pillanatra a folyton pezsgő városban: rózsákat szagoltak Gül baba türbéjénél, madárcsicsergést hallgattak a Városmajorban és elmélkedtek a Lóvasút eredetén is. 

Budapest turista szemmel: Megismertük Viszkok Fruzsi elvonulós helyeit

Ha megnézed az Ebike expedíciók harmadik részét, nagy eséllyel te is újragondolod az elvonulás fogalmát. Tarts velünk, és fedezzük fel együtt Budapestet! Vajon mennyiben más, ha ebike-kal vágunk neki a nehezebb terepeknek? Videónkból kiderül…

A kalandtúrához a videóban szereplő elektromos kerékpárokat az Ebikeshop biztosította: Anti és Fruzsi egy Winora Yakun 10-en, Kinga pedig egy Winora Yakun x10e-n tekert.