Olvasási idő: 2 perc

Felfedezésre váró helyek, kipróbálásra érdemes ízek, bringátpróbáló kihívások. Ez az Ebike expedíciók Sturcz Antival, Géczi Kingával és vendégeikkel.

Kerékpározni jó. Ebiciklizni pedig még nagyobb kaland – különösen akkor, ha jó a társaság. Az Ebike expedíciók főszereplői, az autós vlogger Sturcz Anti és a többek között a Cadillac-szenvedélyéről is ismert Géczi Kinga úgy döntöttek, kettőre cserélik a négy kereket, és bringás kalandokkal dobják fel a nyarat. A sorozat második részében a gasztroimádatáról is híres Szabó Győzőt hívták vendégül, hogy közösen belevessék magukat a budapesti dolce vitába és végigkóstolják a főváros legtutibb olasz pizzériáit.

ebike-expediciok-1

Nápolytól Rómáig – Budapesten

A pizzára sokáig csak szeletben, elviteles gyorskajaként gondoltunk. Aztán valami megváltozott, és az amerikai, vastagtésztás utcai szeletbárokat elkezdték lenyomni az igazi, olasz pizzériák. Budapest belvárosában ma már lépten nyomon belebotlunk egy jóhírű nápolyisba. De ha csak egyszer akarunk megebédelni a fővárosban, vajon melyiket válasszuk?

Az Ebike expedíciók második részében Anti, Kinga és Győző úgy döntöttek: bemerészkednek a vasárnap délutáni forgalomba, hogy kiderítsék, érdemes-e pusztán a netes forrásokra hagyatkozva pizzériát választani magunknak, ha egy igazán jót akarunk enni.

ebike-expediciok-2

Mitől lesz egy pizza nápolyi? Hogyan készült a pizzák prototípusa? Át lehet-e tekerni tele hassal ebike-on az egyik pizzériából a másikba? Nézd meg az Ebike expedíciók második részét és derítsük ki együtt, milyen a neten a budapesti top3-nak mondott pizzázó!

A kalandtúrához a videóban szereplő elektromos kerékpárokat az Ebikeshop biztosította: Anti egy Winora Yakun-en, Kinga és Győző pedig egy-egy Rideonic Trekking 1.0-án tekert.