Olvasási idő: 2 perc

A német BIKE Magazin tesztelte az általunk is kedvelt és formabontó kinézetű BH Atom-X Lynx 6 27.5 Plus Pro össztelős eMTB kerékpárt. És bizony nagyon meg voltak vele elégedve. NFC technológiás, 720Wh-s akku, 90 Nm-es Brose motor, mágneses kulacstartó, aktív futómű csak, hogy a legfontosabbakat említsük!

A BIKE Magazin csapata a napsütötte Malaga ösvényein tesztelte az új bringát, és mind a geometrájáról, mind a futóművéről csak pozitív dolgokat írtak. Állítólag a Split Pivot rendszerű rugózása mindent kimozog, a legkisebb úthibáktól a legnagyobb gödrökig, ami nem meglepő, hiszen 150 mm-es rugóúttal rendelkezik, és csúcs FOX rugóstagok mozognak alatta.

BH Atom-X Lynx 6 hajtás

Kerekei 650B+ méretűek, vagyis 27.5″ x 2.8″-osak, így nem okoz neki gondot semmilyen akadály. A tesztelőknek nagyon tetszett az egyedi NFC karkötővel kiszedhető akkumulátor, ami nem kevesebb, mint 720 Wh-s. Elméleti síkon 150 km-t is el lehet vele bringázni egy töltéssel. A Brose motort erősnek találták, ez érthető is, hiszen 90 Nm-es nyomatékot tud rászabadítani a terepre. Alul a motort 3 mm vastag alumínium bashguard védi, végülis mégiscsak egy vérbeli trail bringáról van szó! A cikkben méltatják a programozható motor karakterisztikát, és a BH saját fejlesztésű telefonos applikációját is.

egyedi NFC karkötővel kiszedhető akkumulátor

Egyedüli negatívumnak a 24 kilós súlyát hozták fel, illetve az alacsony nyomáson könnyen defektet kapó Nobby Nic gumikat. Ez a bringa a webshopban is kapható, így te is átélheted azt az élményt, amit eddig csak a sajtó munkatársai tapasztalhattak meg!