Olvasási idő: 3 perc

Ez a döntő szakasz. Minden izom a végsőkig feszül, és mindenki a rajtjelre vár. 3, 2, 1…  Amikor a másodpercek töredéke dönt győzelem és vereség között, a Performance Line CX Race Limited Edition valódi különbséget jelent. Az exkluzív “Verseny” üzemmóddal és a meghosszabbított boost rásegítéssel rendelkező motort a világ legkeményebb eMTB versenyeihez, valódi profik bevonásával fejlesztették ki. Tapasztald meg a lehető leggyorsabb gyorsulást és a közvetlen, energikus reakciókészséget minden kanyarban! 

„A Bosch újradefiniálta a határokat az új CX Race modellel. Pontosan erre van szükségem ahhoz, hogy nyerjek.”

Joris Ryf: eMTB Pro, Team Bergstrom

A svájci születésű Joris Ryf gyermekkora óta hegyikerékpározik, a szenvedélyét pedig a hivatásává tette. Ő és az eMTB-je a BERGSTROM works csapat tagjai. Különösen a technikás emelkedőkön bizonyítja a tudását, és már eddig is bezsebelt néhány győzelmet: például az első helyet az UCI E-MTB Világkupán a Clermont-Ferrand-i Circuit Charade-on.

Bosch Performance Line CX Race Limited Edition

Kép forrása: Bosch

„Nem kérdés, hogy az új CX Race igazi úttörő. Nemcsak a versenyzőket viszi előre, hanem magát a sportot is.”

Flo Espiñeira: eMTB Pro, Orbea FOX Enduro Team

Flo számára nem idegen az MTB versenyzés: az Andokból származó szenzációs versenyző az Enduro World Series-ben elért több top 10-es helyezésével és a chilei bajnokság négyszeres győzteseként már eddig is nagy feltűnést keltett. A Pinkbike Academy 2021-es megnyerésével az Orbea Fox Enduro Team tagjaként új fejezetet nyitott az eMTB-k történetében. 

Bosch Performance Line CX Race Limited Edition

Kép forrása: Bosch

„A kerékpárosok visszajelzései alapvető fontosságúak számunkra, mert ők tudják a legjobban, hogy mi működik a pályákon.”

Christoph Schumacher: Schumacher, Termékmenedzser 

Bár nem lett profi sportoló, Christophnak a szenvedélye lett a hivatása. A Bosch eBike Systemsnél a meghajtóegységek termékmenedzsereként és magánéletében is intenzíven részt vesz az eMTB-versenyzésben. Szerinte a Performance Line CX Limited Edition arra termett, hogy versenyeket nyerjen.

Bosch Performance Line CX Race Limited Edition

Kép forrása: Bosch

A modellről:

  • Versenymód: gyorsulj gyorsabban és hosszabb ideig. A valódi versenyekhez kialakított működési mód extra lendületet ad a tekeréshez.
  • Teljeskörű támogatás: a 85 Nm-es extrém gyorsulás és az akár 400%-os rásegítés döntő versenyelőnyt jelent.
  • Remek teljesítmény-súly arány: a könnyebb súly jobb kezelhetőséget eredményez. A CX Race Limited Edition súlya 200 grammal kevesebb, mint a Perfomance Line CX motoroké.
  • Egyedi dizájn: az elegáns kialakítás és a szemet gyönyörködtető, kiváló minőségű kivitel kristálytisztán jelzi, hogy profik számára tökéletes választás. 

Bosch Performance Line CX Race Limited Edition

Bosch Performance Line CX Race Limited EditionBosch Performance Line CX Race Limited Edition

 

 

Kép forrása: Bosch

Közelebbről is megismernéd az eMTB versenyzés királyát? Olvass többet a CX Race Limited Editionről ebben a cikkünkben, vagy figyeld meg minden részletét az alábbi videóban!

Forrás: https://www.bosch-ebike.com/en/the-new-fast