Olvasási idő: 3 perc

Ez a döntő szakasz. Minden izom a végsőkig feszül, és mindenki a rajtjelre vár. 3, 2, 1…  Amikor a másodpercek töredéke dönt győzelem és vereség között, a Performance Line CX Race Limited Edition valódi különbséget jelent. Az exkluzív “Verseny” üzemmóddal és a meghosszabbított boost rásegítéssel rendelkező motort a világ legkeményebb eMTB versenyeihez, valódi profik bevonásával fejlesztették ki. Tapasztald meg a lehető leggyorsabb gyorsulást és a közvetlen, energikus reakciókészséget minden kanyarban! 

“A Bosch újradefiniálta a határokat az új CX Race modellel. Pontosan erre van szükségem ahhoz, hogy nyerjek.”

Joris Ryf: eMTB Pro, Team Bergstrom

A svájci születésű Joris Ryf gyermekkora óta hegyikerékpározik, a szenvedélyét pedig a hivatásává tette. Ő és az eMTB-je a BERGSTROM works csapat tagjai. Különösen a technikás emelkedőkön bizonyítja a tudását, és már eddig is bezsebelt néhány győzelmet: például az első helyet az UCI E-MTB Világkupán a Clermont-Ferrand-i Circuit Charade-on.

Kép forrása: Bosch

“Nem kérdés, hogy az új CX Race igazi úttörő. Nemcsak a versenyzőket viszi előre, hanem magát a sportot is.”

Flo Espiñeira: eMTB Pro, Orbea FOX Enduro Team

Flo számára nem idegen az MTB versenyzés: az Andokból származó szenzációs versenyző az Enduro World Series-ben elért több top 10-es helyezésével és a chilei bajnokság négyszeres győzteseként már eddig is nagy feltűnést keltett. A Pinkbike Academy 2021-es megnyerésével az Orbea Fox Enduro Team tagjaként új fejezetet nyitott az eMTB-k történetében. 

Kép forrása: Bosch

“A kerékpárosok visszajelzései alapvető fontosságúak számunkra, mert ők tudják a legjobban, hogy mi működik a pályákon.”

Christoph Schumacher: Schumacher, Termékmenedzser 

Bár nem lett profi sportoló, Christophnak a szenvedélye lett a hivatása. A Bosch eBike Systemsnél a meghajtóegységek termékmenedzsereként és magánéletében is intenzíven részt vesz az eMTB-versenyzésben. Szerinte a Performance Line CX Limited Edition arra termett, hogy versenyeket nyerjen.

Kép forrása: Bosch

A modellről:

  • Versenymód: gyorsulj gyorsabban és hosszabb ideig. A valódi versenyekhez kialakított működési mód extra lendületet ad a tekeréshez.
  • Teljeskörű támogatás: a 85 Nm-es extrém gyorsulás és az akár 400%-os rásegítés döntő versenyelőnyt jelent.
  • Remek teljesítmény-súly arány: a könnyebb súly jobb kezelhetőséget eredményez. A CX Race Limited Edition súlya 200 grammal kevesebb, mint a Perfomance Line CX motoroké.
  • Egyedi dizájn: az elegáns kialakítás és a szemet gyönyörködtető, kiváló minőségű kivitel kristálytisztán jelzi, hogy profik számára tökéletes választás. 

 

 

Kép forrása: Bosch

Közelebbről is megismernéd az eMTB versenyzés királyát? Olvass többet a CX Race Limited Editionről ebben a cikkünkben, vagy figyeld meg minden részletét az alábbi videóban!

Forrás: https://www.bosch-ebike.com/en/the-new-fast