Olvasási idő: 2 perc

Július 29-én mutatják be a Haibike 2018-as modelljeit. Itt az idő, hogy elbúcsúzzunk az idei modellektől!

haibike_kifuto akcio

Mint a legnagyobb magyar ebike kereskedő, meghívást nyertünk a Winora csoport 2018-as bemutatójára, melyet  július 29-én tartanak Schweinfurtban.

Az új termékek megismerésén kívül a kereskedők kedvezménnyel vásárolhatnak a kifutó modellekből is. Arra gondoltunk, hogy ezt a kedvezményt továbbadjuk a vásárlóinknak, így még a szezon közepén rendkívül kedvező árakon tudunk kerékpárt adni az érdeklődőinknek. Az új kerékpárok ugyanis csak valamikor 2018 elején lesznek elérhetők.

Íme a részletek:

  • A termékkínálatot itt nézheted meg. Csak a Haibike márkához tartozó kerékpárok szerepelnek az akcióban.
  • A kedvezmény mértéke 20% (a termék javasolt fogyasztói ára * 0,8 lesz az ár). A kedvezményes árakat csak pénteken láthatod a webshopunkban!
  • az akció csak egy napra, 2017.07.28-ra, péntekre szól! Az árakat reggel 7.00-kor állítjuk át. 18.30-kor visszaáll a mostani állapot.
  • a bemutatótermi készletünkre is áll ez a kedvezmény (kivétel a használt, bérelhető kerékpárok és a bizományos bicajok), de csak pénteken 12.00-19.00 között, személyes átvétel és azonnali készpénzes fizetés esetén.
  • a rendelésed visszaigazolását hétfőn, július 31-én fogjuk elküldeni. A német készleten lévő bicajokat (a szállítási határidőnél ezt látod: „10 napon belül szállítva”) a beérkezésüknek megfelelően azonnal, de legkésőbb augusztus 11-ig tudod átvenni a bemutató termünkben. Bár folyamatosan aktualizálni fogjuk az elérhető termékek készletét a webshopunkban, előfordulhat, hogy a kívánt terméket épp valaki más halássza el az orrunk elől. Ha ilyen lenne, akkor szíves elnézésedet kérjük!
  • bármilyen kérdésed van, akkor hívd a 06-20-4853900-as számot, vagy látogasd meg a bemutató termünket!

Ha van olyan ismerősőd, akit ez érdekelhet, kérlek oszd meg a bejegyzésünket vele! Előre is köszönjük! 🙂