Olvasási idő: 3 perc

Folytatódik a 2016-os BH modelleket bemutató sorozatunk.

BH_easy_Go

A sorozat első részét, mely az EVO és a Nitro modelleket mutatja be, itt találod.

Easy Go sorozat

A BH 2015-ben bemutatott beszálló elektromos kerékpárjai a nagy testvér EVO kijelzőit, motorvezérlőjét és nyomatékszenzorát kapták. A motor azonban „csak” 250W-os, és az akku is 36V 6Ah-ás, mellyel a gyári adatok szerint 35-50 km-t lehet megtenni. Az akku a nyereg alá kerül. A 2016-os modellévben pár bringa nem az idén megszokott textil táskás akkut kapja, hanem az alább látható felcsatolható műanyag házas kivitelt. Az egész akku csupán 1,2 kiló, így ezzel a hajtáslánccal egész könnyű kerékpárokat lehet építeni.

easy go akku

A magyar piacon az ügyfeleink eddig nagyon jól fogadták ezeket a kisebb kapacitású pedelec bringáinkat, így örömmel láttuk, mennyi új Easy Go modellt kapunk jövőre. Jönnek a váltóval felszerelt cross-trekking bringák, és kapunk egy szép, alacsony átlépős kivitelt is:

eg416-EasyGoCity EG506-EasyGoCross EG516-EasyGoJet

A modellek között helyet kap egy fatbike is. Ha attól félnél, hogy ez a motor nem elég a szörnyeteg mozgatásához, akkor megnyugtathatunk: bár nem ér fel az összkerekes EVO fatbike dinamikájával, de ez a rendszer is szépen mozgatja a kis dagit. És ami a jó hír: az Easy Go Big Foot kerékpár ára 500.000 Ft környékén lesz. Ezzel ez lesz a legolcsóbb fatbike a magyar piacon! 🙂

bh_easygo_fatbike

A BH kínálatában lévő egyetlen elektromos gyerekbicikli, a BH Easy Go Kid is megújul; a 2016-os modellévben tárcsaféket fog kapni.

Az összes Easy Go kerékpár ára (a Big Foot fatbike kivételével) 400.000 Ft alatt marad majd, így azt gondoljuk, hogy ez reális választás lesz azoknak, akik megelégszenek a rövidebb hatótávval. És ne felejtsük el; ennyi pénzért nyomatékszenzoros pedelec bicajt nem lehet kapni!

Xenion-sorozat (Bosch motoros)

A Bosch-motoros sorozatban a BH csak Performance Line motorokat fog beépíteni. Jönnek az 500Wh-ás akkuk és az új, 75Nm-es Performance Line CX motor. Ezekről az újdonságokról a Bosch 2016-os modellévet bemutató cikkünkben olvashattál.

16 új kerékpár érkezik. Közöttük végre szép montikat is találunk:

150627-1 BH Xenion Jumper

De a Cross bringák is jól fognak kinézni:

BH Xenion Cross Pro

A kerékpárok eltérő felszereltségi szinteket is láthatunk majd. A Pro sorozatú bringák jobb telót, váltót és fékeket kapnak társaiknál.

A Xenion pedelec bicajok árai 750.000 Ft-tól indulnak. A legdrágább csúcsmodell, az össztelós Xenion Jumper 27,5 Pro Fox 120mm-es rugóstagokkal, XT váltóval, 180/160mm-es Shimano hidraulikus fékekkel, 500Wh-ás akkuval 1,1 millió Ft környékén lesz.

Az újdonságoknak még mindig nincs vége. A következő bejegyzésünkben az új REVO sorozatról olvashatsz majd.

A kerékpárok 2016 tavaszán érkeznek majd. Addig is érdemes átnézni a mostani BH kínálatunkat a webshopunkban.

Ha tetszenek a bringák, akkor kérlek oszd meg a bejegyzésünket! Előre is köszönjük! 🙂