Olvasási idő: 4 perc

Tavaszi körkép az elérhető pedelec s-pedelec bicajokról!

spitzing_0220_1024

Folytatjuk korábbi sorozatunkat (korábbi bejegyzéseket itt találsz: komfort kerékpárok, túra kerékpárok, mtb kerékpárok) a legjobb elektromos rásegítésű kerékpárjainkról.

Ha most olvasod először a blogunkat, érdemes átlapozni a kézikönyvünket:

Az elektromos kerékpárok legújabb és legdinamikusabban fejlődő csoportját alkotják a gyors pedelec kerékpárok. Ezek végsebessége 45 km/h, ami alkalmassá teszi őket a hosszú távok napi leküzdésére is. Megnövelt sebességük megengedi, hogy kimerészkedjünk az autók közé is, így városon belül méltó társai lehetünk a többi motorizált közlekedőnek.

Ahogy eddig megszokhattad árnövekvő sorrendben jöjjenek a legjobb kerékpárok! 🙂

26000055_Futura-45_HE_55_Sedanschwarz_1024

A Hercules Futura 45-ös egy kiváló bejárós kerékpár. Ha szerencséd van, akkor lecsaphatsz a kifutó 400Wh-ás verzióra, melynek a kínálatunk legolcsóbb gyors pedelec bicaja. A kerékpár felszereltsége minőségi; nem hiányzik a paralelogramma nyeregcső rugózás, de van rajta féklámpa is. Kérésre a kerékpárt 500Wh-ás akkuval is tudjuk szállítani.

Haibike Sduro Trekking S RX

Ha fiatalosabb járgányra vársz, akkor érdemes megvárni a június elején érkező Yamaha-motoros kerékpárjainkat.  A Haibike Sduro Trekking S-ből csak pár darabunk fog érkezni, de az erős motor és a 20 sebességes XT váltó biztosan kárpótolni fog a várakozásért.

bh_nitro_cross_1024

Ha inkább az erős hátsókerék hajtásos rendszereket választanád, akkor BH Nitro sorozatot érdemes megnézned. Még az összes vázforma (össztelós és merev vázas monti, férfi és női cross, városi pedelec) elérhető. Az 500W-os agymotor remekül teszi a dolgát, ráadásul a vázba integrált 500Wh-ás akku feledteti, hogy elektromos rásegítésű bicajjal van dolgunk. A kerékpárhoz mobiltelefon interface-t és GPS nyomkövetőt is vehetünk.

ISY_Bosch_Speed_2016_1024

Nyugat -Európában tarolnak a kompakt kerékpárok. Nálunk ezek kevésbé ismertek és kedveltek, de az első próbaút útán rögtön megértjük, hogy máshol miért sikeresek. A kis kerekek rendkívül fordulékonnyá teszik, ráadásul a motor sokkal erősebbnek hat, mint a 28″-os társain. A stuccni speedlifteres; egy mozdulattal oldalra tudjuk fordítani a kerékpár kormányát. És igen, van 45 km-ás verziója is… 🙂

cube_suv_2016

Városi harcosok másik fegyvere a CUBE MTB alapokra épített s-pedelec kerékpárja lehet. A gyönyörű bicaj pár napon belül érkezik majd hozzánk. A felszereltségre nem lehet panasz, legyen szó a Nyon kijelzőről vagy a 11-es XT váltóról.

A Haibike ebben az évben is elárasztott minket a gyors pedelec kerékpárjaival. Még jó pár elérhető vagy rendelhető:

Haibike_Xduro_FullSeven SRX

A Haibike FullSeven S RX az egyik legtöbbet eladott elektromos montink volt tavaly. Most még az összes vázméret elérhető.

Haibike_Xduro_Trekking_SRX

Hasonló hajtáslánccal büszkélkedhet a Haibike Trekking S RX. Itt még a női vázas verziók is rendelhetők.

Xduro_Race_Pro

A Haibike olyan területekre is kimerészkedik, ahová a többi gyártó nem mer. Többféle országúti kerékpárból is választhatsz. A képen a Race Pro.

KTM_Macina_egnition_2016_1024

A KTM nagyvada is elérhető. Az Egnition 45-ös verziójával akár downhillezni is mehetsz. A kerékpár még rendelhető minden vázméretben. 🙂

spitzingplus_1024

Felsorolásunkból nem hagyhatjuk ki a Spitzing-et sem. 🙂 A 75 km/h-ás tepóra képes össztelós monti a választékunk zászlóshajója – a 920W-os középmotor 120Nm-es csúcsnyomatékát egyetlen konkurens sem közelíti meg.

Reméljük tetszett a cikkünk az elektromos gyorsvonatok legjobbjairól! 🙂

Látogass meg minket a Vizsla u. 6. szám alatt – a hét hat napján nyitva vagyunk! 🙂

Tetszett a cikkünk? Kérlek oszd meg a barátaiddal! Előre is köszönjük!

Sorozatunk korábbi részei:

A legjobb elektromos kerékpárok a tavaszi szezonra – komfort kerékpárok

A legjobb elektromos kerékpárok a tavaszi szezonra – túrázós kerékpárok

A legjobb elektromos kerékpárok a tavaszi szezonra – MTB kerékpárok