Olvasási idő: 2 perc

… városba, túrázni.

victoria_57SE_elektromos kerekpar

Az elektromos kerékpárok vásárlói közül a legtöbben ezt a  kategóriát keresik: legyen benne jó motor, legyen kényelmes az üléspozíció, és ha lehet, akkor minél messzebbre tudjunk vele eljutni. A vázformánál egyre többet részesítik előnyben az alacsony átlépésű komfortvázakat. A magyar férfiak ezt női váznak titulálják, de tőlünk nyugatabbra a városi forgalomban nem is nagyon találunk már férfivázas bringákat.

Beszálló modell

A kínálatunk alján az AGOGS Cityliner található. Erős hátsókerék hajtása és kényelmes üléspozíciója az egyik legkedveltebb modellünké teszi.

Robogó helyett

Ha a brutális erőre hajtunk, akkor a BH Evo sorozat kerékpárjai jöhetnek szóba. A tesztvezetőink legtöbbször kaján mosollyal adják vissza a kis szürke BH bringánkat – a dinamizmusa ugyanis mindenkit meg szokott lepni. További előnye, hogy az akksi teljesen rejtett, így ránézsére nehezen lehet megállapítani, hogy elektromos bringáról van szó. Többféle váz- és kerékméretből, illetve felszereltségi szintből választhatunk.

BH_evoHa kerékpározni szeretnénk…

Ha nem szeretnénk, hogy csökkenjen a kerékpározás élménye, akkor a Bosch motoros kerékpárokból válasszunk. Itt két német gyártó: a Hercules és a Victoria bringáit ajánljuk. A két gyártó közel 50-féle kerékpárt kínál; itt mindenki megtalálhatja a megfelelő kivitelt. A csúcsmodellek akár automatikus fokozatmentes váltóval is kérhetők.

A következő két videóben a beszálló modelleket mutatjuk be:

Tetszettek a bringák? Akkor kérlek oszd meg az ismerőseiddel a bejegyzésünket! Köszönjük! 🙂