Olvasási idő: 2 perc

Magyarországon mi képviseljük a Hartje céget, melynek két márkája is rangos elismerést kapott a 2014-es Red Dot Award díjazáson.

CONWAY_EMR_827_2014-900x530

Az első díjat a Conway kínálatában szereplő EMR 827 kapta. A bringa igazán minőségi alkatrészekkel bír (XT 203/180 mm hidraulikus tárcsafékek, Bosch Performance Line motor, XT váltó) de a díjat kiérdemlő igazi különlegesség a váz formájában és az akksi elhelyezésében keresendő. Ahogy a képen is láthatod, az akksi egy tartóban, a váz közepén bújik meg. A fontosabb tulajdonságok bemutatására a gyár egy microsite-ot is készített, melyet itt tudsz megnézni.

A műszaki adatokat és az árat itt találod.

victoria_9_6

A másik delikvens a komfortosabb modellek közül érkezett. A Victoria márkanév alatt a városi, túrázós bicikliket találjuk. A díjat az eManufacture 9.6 a különleges akkuelhelyezés miatt is kapta. Az alacsony átlépésű vázba szerelt Bosch motoroknál az akkumulátort általában a csomagtartóba integrálják, ami okozhat meglepetést a használatkor, hiszen a bringa súlypontja emiatt elég magasra kerül. A Hartje mérnökei a nyeregcsövön alakítottak ki egy tartót, így esztétikában és funkcióban is nagyon jó megoldást sikerült megvalósítani.

A bicikli egyébként az Active Line Bosch motort, hidraulikus tárcsaféket és a NuVinci fokozatmentes agyváltóját kapta. Erről is van egy microsite, itt tudod megnézni a részleteket.

A műszaki adatokat és az árakat itt találod.

Hogy tetszenek a díjazott bringák? Írd meg a hozzászólások között!