Olvasási idő: < 1 perc

Megérkezett hozzánk az AGOGS 48V-os üdvöskéje. És gyorsan lefotóztuk nektek!

AGOGS_Uphill_elektromos_kerékpárA tavalyi modellt is nagyon szerettük. Az a bringa egyszerűen elpusztíthatatlan volt. Erős motor, vastag csövek, és baráti ár – minden megvolt benne, hogy jó hétköznapi társ legyen.

A csehek idén nagyot fejlesztettek a kerékpáron. A bringa 48V-os rendszert kapott, amit eddig csak a high-end kerékpároknál láttunk. A motor 350W-os névleges teljesítménnyel rendelkezik. Avatott olvasóink most felhördülhetnek, hogy „de hiszen ez a KRESZ szerint nem minősül kerékpárnak!”. Igazuk van, de mégsem. Az öt fokozatú rásegítés közül 3 az „utcai verzió„, amikor a kerékpár teljesítménye 250W-os, míg az utolsó két fokozat a nyitott, „offroad„, amikor akár 600W-os teljesítményt is le tud adni a motor. A kisebb fokozatokban továbbra is pedelec kerékpárról beszélünk.

A rendszer végsebessége és teljesítménye programozható, így mindenki személyre szabott rásegítési profilt választhat. A végsebesség 40 km/h-ig emelhető.

A kerékpár erre a szezonra tárcsaféket és gyorstöltőt is kapott. A vezérlés is finomodott, a középcsapágyban lévő nyomatékérzékelő szenzor külön méri a két pedálra kifejtett erőt.

És akkor itt van pár kép az újdonságról:

A kerékpárt a webshopunkban is megtalálhatod. Van női vázas és trekking verziója is.

Hogy tetszik?