Olvasási idő: 2 perc

Sokan kértétek, hogy hozzuk vissza az olcsóbb akkumulátorokat az átépítő készleteinkhez. Nos, újabb lépést tettünk, hogy spórolni tudjunk nektek! 🙂

Új akkumulátor SAMSUNG cellákkal


Az elmúlt évben az MXUS átépítő készletekhez kínai cellákkal készült lítiumos akkumulátorokat adtunk, amivel nagyon versenyképes árakat tudtunk elérni. Hogy növeljük a készleteink élettartamát és a megbízhatóságát, április elejétől átálltunk a Panasonic cellás Li akkumulátorokra, de sajnos a kiváló minőségnek magas az ára is.

Panasonic cellák a hosszabb élettartamért!

Partnerünk segítségével, az Akkuker.hu-val, mostantól 24V-os és 36V-os Samsung cellás csomagtartós akkumulátort is kínálunk, amivel jelentősen tudjuk mérsékelni a készleteink árát. Ez az MXUS-nél 25.000 Ft, de egyes Powerbike átalakítóknál akár 38.000 Ft-os árcsökkenést is jelenthet!

Az akkumulátorok megbízhatósága vetekszik a japán cellásokéval; a gyártó 600 feltöltéses élettartamot ad meg, ami akár 35.000 km távolság megtételéhez is elegendő! És ehhez még magyar szervizháttér is adott!

Mostantól az átépítő készleteink (a BionX és az Vivax kivételével) rendelhetőek akkumulátor nélkül is, így aki savas akkumulátor felhasználásával akarja megépíteni a kerékpárját, az megteheti. Ezt az átalakítást mi nem vállaljuk, mert hisszük, hogy az elektromos kerékpárba Li akkumulátor való (dupla élettartam, 15 kg helyett csak 2,8kg-os súly), de megértjük, ha valaki elfogadja ezeket a hátrányokat az kb. 60.000 Ft-tal olcsóbb ár érdekében.

Az új akkumulátorok május elejétől lesznek elérhetők.