Olvasási idő: 4 perc

A BH magyar importőreként meghívást kaptunk a 2014-es termékeik bemutatójára.

BH ebikes 2014

Érdekes volt a legkisebb európai disztribútorként részt venni a megbeszélésen. Tudtátok például, hogy tavaly több, mint 1000 Tesla elektromos sportkocsit adtak el Norvégiában, ami az európai mennyiség fele? Az amcsik után ők a legnagyobb felvevőpiac, és ezt csak annak köszönhetik, hogy az ország támogatja az elektromos járművek elterjedését. Nincs ÁFA, nincs regisztrációs adó, ingyen lehet parkolni és az állami kutakon ingyen lehet elektromos áramot tankolni. Ebből láthatjátok, hogy nem pont egyenlő esélyekkel indulnak a magyar kereskedők… 😉

A spanyol telephely lenyűgöző. Iszonyat nagy bemutató terem, és az épületben található Európa legnagyobb, automata kiszolgálású kerékpár raktára. Két magasraktár is működik, az egyikben a napi 2000 darab kerékpárt kiszolgálni képes tároló, a másikban pedig a pótalkatrészek automata raktárrendszere van.

BH_raktar

De térjünk rá az újdonságokra. Sajnos nem mutathatunk meg mindent, hiszen csak a 2014-es Eurobike kiállításon fogják a nagyközönségnek is megmutatni az új modelleket, de ha valaki  bejön hozzánk a bemutató terembe, készséggel megmutatjuk mind a 120 fényképünket… 😉

De nézzük, milyen változások várnak ránk!

BH NEO sorozat

A régi termékek szinte kivétel nélkül megmaradnak. A nevük mögé a „Lite” megnevezést illesztik. Ez utal arra, hogy a 9Ah-ás, kisebb méretű akksival szerelték őket. A prémium termékek csak a nagyobb 11,6 Ah-ás akksit kapják, így ezek ára durván 60-70.000 Ft-tal fog majd növekedni. Sajnos ezek közé a Cross is belekeveredett, így mostantól már mi is csak a nagy akkumulátoros verzióra tudunk megrendeléseket felvenni.

Új termék a már korábban bemutatott Neo 650B (27,5″-os kerekkel) és a Neo Jet, ami a női vázzal készül.

BH_Neo_650B

BH_Neo_JetA Jumper is megújul; nagyobb méretű kerekeket kap. Számunkra ez volt az egyik legszebb bringa a NEO sorozatból.

BH_Neo_Jumper

A pár hónapja megjelent Nitro modell annyira meggyőző volt, hogy jövő héten már Budapesten is kipróbálhatjátok, ugyanis kisírtunk egy demo példányt. Akkora rá ugyanis a kereslet, hogy kézitusával kellett megszereznünk a többi kereskedőtől. Jelentem, nyertünk! 😉

BH EVO sorozat

Az EVO sorozat egy teljesen új fejlesztés, amit elsősorban a városi bringákra hegyeztek ki. 6 modellről beszélünk, de sajnos nem mutathatjuk be őket, majd csak az Eurobike kiállítás után. A jellegzetességük az, hogy nagyon lapos az akkumulátor, így az elektromos hajtás teljesen láthatatlanul lapul meg a biciklin. Itt egy korábbi kép, amit a gyár adott ki (bár a végleges modellek nem teljesen így fognak majd kinézni):

impala

Igazi városi bringák lesznek, többféle vázformával és felszereltséggel, no meg a NEO sorozat kiváló motorjaival. Az áruk a NEO sorozat felett lesz kicsivel.

BH Xenion sorozat

A Bosch motoros Xenion sorozat egy új tagot kap, a többit pedig továbbra is a ma is ismert Bosch hajtással szerelik majd. Az újdonságot Race Plus-nak hívják. (Küldöncök előnyben… 😉 )

BH_Xenion_race

A Bosch egyébként újra fejleszteni fogja a motorjait; valami elképesztően újszerű vezérlést hoznak majd ki, amiről augusztus végén mindenkit tájékoztatni fogunk… 😉

BMW elektromos kerékpár

Igen láttuk, méghozzá a Bosch 2014-es motorjával. Nagyon jól néz ki. 2014 tavaszán kerül majd a boltokba. A BH rengeteg energiát ölt a fejlesztésbe; több, mint 2 év munkájának az eredménye az új bringa. A korábbi cikkünket itt találhatod róla, bár nem pont úgy fog kinézni, ahogy a képen szerepel. Sokkal szebb lesz! 😉

Okos kiegészítő

A Neo és az EVO sorozat új Bluetooth mobiltelefonos kiegészítőt kap. iPhone és Android rendszereken fut, és azt teszi, amit már régóta vártunk; komplett navigáció, vezérlőrendszer, fogadja a pulzusmérő jeladót és a Garmin kiegészítőket. Lesz egy töltőport is rajta, tehát a mobilunk nem fog minket cserbenhagyni, mert a bicikli akksijáról fog működni.

A felhasználói felülete is nagyon intuitív lesz!

BH_BT

Csak ennyit az újdonságokról. Nemsokára frissítjük a webboltunkat is, és akkor látni fogjátok az árakat is. Ha a mostani termékek érdekelnek, akkor kattints ide!

Melyik bringa tetszik a legjobban? 😉