Olvasási idő: 3 perc

A 2012-es szezont a Bringaexpo kiállításon nyitjuk majd meg.

Valahogy így nézünk majd ki... 😉


A kiállítást 2012 március 1-4 között tartják a Hungexpo területén. Minket a bal felső csücsökben, a tesztpályánál fogtok megtalálni, mert szeretnénk, ha valamennyi típusunkra felülnétek, és kipróbálnátok őket. Akik vállalják a tesztelést, azok között értékes ajándékutalványt fogunk kisorsolni! Érdemes lesz majd a facebook oldalunkat lájkolni, mert a követőink fogják majd megszavazni, mi legyen az ajándék… A kérdést már feltettük, várjuk a szavazataitokat! 😉

És melyik típusok lesznek kint? A Powerbike kerékpárok már megérkeztek, itt lesz a fiatalok kedvence, a Dorcus, a zseniális BIFS-3 motorral szerelt City és az idősebbek minden igényét kielégítő Easy Step:

 

 

 

 

 

A héten érkezett az Agogs szállítmánya, melyben a díjnyertes Uphill, a kényelmes Cityliner és az összecsukható Barack utazott hozzánk.

 

 

 

 

 

Azok se keseredjenek el, akik az általunk forgalmazott Haibike vagy Hercules bringák után érdeklődnek, az importőr tájékoztatása szerint ezekből is lesznek kipróbálható példányok! Keressétek őket a 19-es standon! A BionX kereskedője (3-as stand) is tervezi, hogy hoz majd ki demo bringát!

Ha az átalakító készletek érdekelnek, akkor a Powerbike összes készlete a bemutató bringáinkban megtalálható, az olcsóbb szettek iránt érdeklődőknek meg ott lesz az MXUS bemutató bringánk. Már úton van felénk a Falco műszaki csemegéje, remélem időben megérkezik (friss hír: igen, megérkezett!) és az átalakított kerékpárunkban ez is kipróbálható lesz majd.

 

 

 

 

 

A vásár után a kerékpárok a partnereink boltjaiba kerülnek, ahol az egész szezonban elérhetők lesznek, illetve nagyobb rendezvényeken is fogtok velük még találkozni. A szerződött partnereink listája folyamatosan nő; itt láthatjátok az utolsó állapotot:

 


Ebikeshop.hu partnerek nagyobb térképen való megjelenítése

 

Elkészült a bemutató is, ami a standon fog futni:

Izgatottan készülünk a kiállításra! Remélem téged is üdvözölhetünk majd a tesztpilótáink között! 🙂