Olvasási idő: 3 perc

Nagy mosollyal búcsúztatjuk a 2017-es évet! 🙂

BUEK_2018_1024

Elérkezett az év vége, a visszatekintések időszaka. Izgalmas éven vagyunk túl. Ha nem szereted a sok dumát akkor tessék: 😉

2017_eredmények

Ha érdekelnek a részletek is, akkor íme:

Új üzlethelyiség

2011-ben alakultunk meg. Az első évben csak a webshopunk működött. 2012-ben nyitottuk meg az első, 40m2-es szalonunkat Budán, az I. kerületi Zsolt udvarban. Bár a helyszínt szerettük, 2015-ben elköltöztünk a XI. kerületi Vizsla utcába, ahol egy 180m2-es autószalont béreltünk. Sajnos (vagy örömünkre) ezt is kinőttük.

2017 májusában költöztünk ki Törökbálintra, ahol az M0/M1/M7 autópályák mellett fekvő Auchan kereskedelmi parkban béreltünk egy 240 m2-es üzlethelyiséget. Egy kicsit tartottunk tőle, hogy az Ügyfeleink nem fognak majd kijönni hozzánk, de szerencsére a félelmünk alaptalan volt, mert minden idők legjobb évét zártuk 2017-ben. Decembertől átköltöztünk a szomszédos 500 m2-es helyiségbe, melyet a következő pár hónapban fogunk majd felújítani. (És nem, nem menekülünk az Ügyfeleink elől, egyszerűen muszáj volt lépnünk, hogy a kerékpárjainkat méltó körülmények között tudjuk bemutatni.)  😉

Az új helyen már egy rendes szerviz kialakítására is volt lehetőségünk. Igényes Park Tool szerszámokkal szereltük fel; a munkát elektromos emelőállvány segíti. Kibővítettük a számítógépes diagnosztikai eszközeink sorát is; megérkezett a Bosch terheléses akkuteszterünk és a Bosch, BH, Shimano hibakeresők mellett most már a Specialized interfésze is rendelkezésre áll.

Az új üzlethelyiségünkben ma már 120 darab prémium elektromos kerékpár van készleten, mellyel továbbra is a legnagyobb magyar forgalmazók vagyunk.  A 2018-as szezonban kb. 160-170 pedelec bicajból lehet majd nálunk válogatni.

Beszállítók

2017-ben szépen lassan elhagytuk az agymotoros gépeket. Bár ezek a kerékpárok az olcsóbb kategóriából kerülnek ki, de rengeteg technológiai jellegű és garanciális problémánk volt velük. Úgy gondoljuk, hogy a középmotoros gépek minden területen jobbak, mint az agymotoros ellenfeleik, így a jövőben csak ezekre koncentrálunk.

A korábbi beszállítóink mellett (Badbike, BH, Conway, Gepida, Haibike, Hercules, i:SY, KTM, M1 Sporttechnik, Victoria, Winora) új márkákkal is elkezdtünk foglalkozni. Megtalálható már nálunk a Lapierre, a Ghost és a Specialized kínálata is.

Online jelenlét

A legnagyobb felületünk, a Facebook oldalunk közösségének száma idén is emelkedett. Most 10.074 követőnk van. Idén 812.700 videómegtekintés volt az oldalon, a követők 38.711 reakciót adtak a posztjainkra.

A Youtube oldalra is folyamatosan mentek a tartalmak. Bár itt csak 294 feliratkozónk van, de a 86.469 új megtekintés itt is szép szám.

Megújult a webshopunk és a blogunk felülete is. Integráltuk a blogot a webshopba, elindult a „tévéműsorunk” és reméljük, hogy most már sokkal átláthatóbb és szebb felületen lehet böngészni a termékeinket, amit a 2017-es 167.358 rekord mértékű egyedi látogatószám is igazolni látszik.

… és mi várható 2018-ban?

A legfontosabb, hogy az új bemutató termünk felújítását gyorsan magunk mögött tudjuk. Új világítást építünk ki, lecseréljük a padlót és természetesen a festés sem maradhat el.

Az Ebike vásárlói kézikönyvünk 2018-as verziója is heteken belül megjelenik, éppen a frissítés közepén vagyunk.

Aki követ minket, az megszokhatta, hogy tavasszal sokféle kiállításon szoktunk résztvenni, ahol az új termékeinket ki lehet próbálni. 2018-ban ez már máshogy lesz; március végén egy saját szezonnyitó rendezvényt szervezünk, ahol a beszállítóink kitelepülnek majd hozzánk, így egy helyszínen több, mint 250 ebike-ot lehet majd megtekinteni. Igyekszünk kísérő programként elektromos autós kiállítókat is megnyerni, így a téma legnagyobb rendezvényét fogjuk majd megszervezni.

Továbbra is mi leszünk a legnagyobb magyar prémium ebike szakkereskedő, így a szezonban a legfontosabb dolgunk az lesz, hogy továbbra is a legmagasabb szinten szolgáljuk ki a vásárlóinkat.

Köszönet Neked, kedves Olvasónk!

Köszönjük, hogy velünk töltötted ezt az évet. Talán vásároltál nálunk vagy csak érdeklődőként böngészted a honlapunkat, esetleg lájkoltad az egyik bejegyzésünket. Bármelyik is lenne, a Te érdeklődésed tartja a vállalkozásunkat mozgásban. Köszönjük, és boldog új évet kívánunk! 🙂