Olvasási idő: < 1 perc

Elértük ezt is… Névadó szponzora lettünk egy sporteseménynek!

2011 óta nagy utat tettünk meg az elektromos kerékpárok értékesítésével foglalkozó vállalkozásunkkal. 7 év után elértünk oda, hogy a legjobban bővülő szegmensünket, az elektromos MTB kategóriát egy valódi versenyen is népszerűsíthessük!

A Bükk Hegyikerékpár Maraton 17 éve az egyik etalon a MTB versenyzők számára. A kerékpárpiac átalakulóban van és a szervezők egyetértenek abban, hogy haladniuk kell az új piaci trendekkel, és ezért megegyeztünk, hogy elektromos rásegítéses kategóriát is indítanak ezen a megmérettetésen, melynek költségeibe mi is beszállunk.

És hogy miért szponzorál egy elektromos rásegítésű kerékpárokat értékesítő cég egy ilyen sporteseményt?

A válaszunk egyszerű: meg vagyunk győződve arról, hogy egy új technikai sportág kialakulását segítjük, amelyben a legfontosabb tényező az ember. Az ember, aki teljes izomerejét bevetve uralja és vezérli a gépét. Aki okosan taktikázik, folyamatosan mérlegel, hogy az elektromotor milyen erővel segítsen, hogy az akku a célig kitartson. A kísérletező ember, aki folyamatosan feszegeti a határait.

A pedelec futamon indulóknak minden támogatást meg szeretnénk adni, ezért is segítünk a nevezési díjak egy részének átvételével.

Az első 100 nevező nevezési díjának 50%-át átvállaljuk!

Nincs más dolgod, mint regisztrálni az esemény weboldalán, kifizetni a nevezési díj felét, majd beregisztrálni az ebikeshop.hu regisztrációs felületén is. A nevezésedet a két lépés után fogják véglegesíteni.

 

Az eseményről további információkat itt találsz: