Olvasási idő: 3 perc

A napsugár az erdőkbe csábít? Ezekből az elektromos montikból válogathatsz!

BH_Evo_Light_Bolt_1024

Az elektromos kerékpárok egyik legélvezetesebb felhasználási módja az, amikor hétvégén kimegyünk velük a terepre, és úttalan utakon, toronyiránt, a teljes szabadság energiájával túrázunk – csak bele a vakvilágba.

Nem véletlen, hogy az utóbbi években egyre több e-montit vásárolnak.

Ha a tavasz kezdetével szeretnénk elektromos terepbringát vásárolni, és a téli szezonban nem biztosítottuk magunknak előrendeléssel a hőn áhított drótszamarat, akkor most nagy bajban vagyunk. Gyakorlatilag elfogytak a gyári készletek és már csak a kereskedőknél lévő példányokból válogathatunk. A magyar üzeletekben azonban csak elvétve találunk elektromos bicajokat. A mi boltunk Magyarország legszélesebb prémium kerékpár kínálatát adja, de a 40 darabos átlagos készletünkkel falusi boltocskának tűnünk a német kereskedők több száz darabos bemutatótermi választékával szemben.

Ha mégis most (a cikk írásának idején) szeretnénk egy bringára szert tenni, és ezért nem akarunk külföldre utazni, akkor a következőkből választhatunk (a lista fogyasztói ár szerint növekszik):

AGOGS Uphill

A csehek brutális erőgépét 48V/350W-os motorral szerelik, ami a csúcson 700W feletti teljesítményt ad le. Bődületes nyomatéka mindenkit meglep. A végsebessége ugyan csak 32 km/h lehet, de nincs olyan hegy, amit átlagos fizikumú kerékpáros le ne tudna győzni vele. (WEBSHOP LINK).

agogs_uphill_2015

Habike SDURO Hardnine SL

A Haibike Yamaha középmotoros beszálló montija kíváló választás. Már csak a budapesti bemutató termünkben van belőle két darabunk, a gyári készlet elfogyott. Egy 45 cm-es pár száz km-t futott, és egy vadiúj, 50 cm-es vázméretű kerékpár várja a gazdáját. (WEBSHOP LINK)

sduro_hardnine

BH EVO Lite 27,5″

Ha olyan montit szeretnél, ami nagyon erős, de nem látszik rajta, hogy elektromos, akkor a BH EVO Lite lehet a jó választás. Bemutató termünkben van belőle bérelhető példány is, és mindkét vázméret azonnal elérhető a spanyol raktárról. (WEBSHOP LINK)

EV605 - EVO 27,5 LITE_800

KTM Macina Force

A KTM belépő elektromos montijai rendkívül kedveltek. A Bosch Active Line motorjaival szerelik őket. Sajnos már ennek a gyári készlete is elfogyott. Egy vadonatúj 29″-es 53 cm-es és egy pár száz km-t futott 27,5″-es, 48 cm-es vázméretű példányt találsz nálunk. (WEBHOP LINK 27,5″, WEBSHOP LINK 29″)

ktm_macina_force_29_800

EBIKE Gulf Racing

Ha mersz különbözni a többiektől, akkor az EBIKE színpompás beszálló montiját érdemes megnézned. Szerintünk kifejezetten szépre sikeredett, és a Bosch Performance Line motorja kellő erőt is ad a hegyek legyőzéséhez. Németországi készletről azonnal tudjuk szállítani. (WEBSHOP LINK)

ebike_2015_alr004_gulfracing

Haibike Fullseven RX

Ha kompromisszumoktól mentes montit szeretnél, akkor ezt az össztelós járgányt csodáld meg. A fullos alkatrészeken kívül a Bosch Nyon GPS-es, pulzus- és teljesítménymérős kijelzőjét is megkapod vele. Bemutató termünkben még egy 45 cm-es bringa várja a gazdáját. (WEBSHOP LINK)

Haibike_fullseven_800

Haibike Sduro AllMtn RX

Április vége felé érkezik még egy 45 cm-es AllMtn RX, mely a forradalmi elektronikus felfüggesztést kapta. Ha nem tudnád, hogy ez mi fán terem, nézd meg az alábbi animációt! (WEBSHOP LINK)
Sduro_AllMtn_RX

Ha nem tudod, hogy melyik motort érdemes választani, akkor irány az elektromos kerékpár kézikönyvünk! (Lapozz az 51. oldalra!) A vázméret kiválasztásához támpontot ad a KTM táblázata.

Ha pedig aszfalton szeretnéd az elektromos bringádat használni, akkor kattints ide az akciós modellekért!

Ha tetsztett az összefoglalónk, kérlek oszd meg a cikkünket a barátaiddal is! Köszönjük! 🙂