Olvasási idő: 2 perc

Már csak két hét van a kiállítás megnyitásáig.

victoria_9_6

Korábbi cikkeinkben már megmutattuk, hogy mi vár Rád a BH Bikes és a Haibike kerékpárjai közül. Ha figyelmesen olvastad a cikkeinket, tudhatod, hogy a Bringaexpo kiállításra akár meg is nyerheted a belépőjegyed! 😉

A kényelmes kerékpárok kedvelői testközelből nézhetik meg a Victoria dizájndíjas kerékpárját a Victoria 9.6-ot (lásd a fenti képen!). Az egyedi akkuelhelyezés sokkal mélyebbre teszi a súlypontot, így szűk kanyarokban, vagy tolva a kerékpárt, a hölgyek is könnyebben kezelhetik azt. Nem érkezik meg viszont a Hercules új termékcsaládja, a Futura, így ezt csak az AMTS kiállításon tudod majd kipróbálni. De a Bringaexpo sem marad Hercules nélkül; a próbapályán egy Roberta 8 Pro teljesít majd szolgálatot.

spitzing

Az M1 Spitzing magyar premierjét is az AMTS-re időzítjük.  A kerékpárra extrém nagy az igény, és hiába várakoznak már magyar vásárlóink is a gyártásra, a demo gépet március közepére várjuk, az első vásárlóink pedig áprilisban vehetik majd át a bringáikat.

agogs_uphill_2015

Akik a megfizethetőbb árú pedelec-re várnak, azok a Bringaexpo kiállításon az AGOGS kerékpárjait is kipróbálhatják. A 2015-ös szezonra brutál méretű akkukat is vehetünk a bringákhoz, így a hatótávolság biztosan nem lesz kérdéses. Érdemes lesz végigböngészni a termékek árlistáját. Bemutatkozik majd a fenti képen látható új, 2015-ös Uphill is. Ennyi erőt ezért a pénzét sehol máshol nem kaphatsz! 😉

Kérlek oszd meg a posztunkat az ismerőseiddel, hogy mindenkihez eljuthasson a kiállítás, és az ebike próba lehetőségének a híre! Köszönjük!