Olvasási idő: 2 perc

Össztelós elektromos műremekek és az új Yamaha ebike motor Magyarországi premierje!

Haibike_ebikeshophu_kezdőkép

Nem lenne teljes a Bringaexpo kiállítás, ha nem csodálhatnánk meg a német Haibike gyönyörű elektromos rásegítésű kerékpárjait. Az ebikeshop.hu standján ki is próbálhatod majd a legjobbakat!

Bosch motoros kerékpárok

Az Xduro sorozatot 2013-ban mutatta be a cég, és azóta is uralja az elektromos rásegítésű terepbringák piacát.  A kerékpárok a Bosch Performance Line motorját kapják, melyet Magyarországon szerelnek össze. A 2015-ös szezonra a kerékpárok még inkább színesek lesznek, és a Haibike-tól megszokott módon nem spóroltak a legjobb alkatrészek beépítésével. Az egyik legnagyobb durranás a Bosch háza táján az új Nyon kijelző, mely számos Haibike monti alapfelszereltsége:

A tesztpályán Te is megismerkedhetsz majd az új kijelzővel, mert az egyik  kipróbálható bringánk ezzel lesz szerelve:

Haibike Nduro-RX 2015

Yamaha motoros kerékpárok

A Haibike mindenkit meglepett, amikor tavaly nyáron bejelentette, hogy a Bosch motorok mellett a 2015-ös szezonban a Yamaha motorjait is fogja majd használni. A motor gyári tuningot kapott, mellyel ereje összemérhető a Bosch rendszerével, de annál sokkal olcsóbb lesz. Szerintünk az Sduro beszálló montik és az ezzel a motorral szerelt Winora túragépek a 2015-ös magyar piac legjobb választását adják!

Haibike SduroHa sikerül, akkor a tesztpályára egy vadonatúj e:i Shock automata felfüggesztési rendszerrel szerelt bringával jövünk. (100%-ra nem ígérjük, mert a kerékpár gyártása egybeesik a kiállítással, de ha ez nem is, össztelós Sduro biztosan lesz a tesztpályán). Ha nem ismered ezt a rendszert, akkor érdemes megnézned ezt a videót:

Ha végképp összezavarodtál, hogy akkor melyik rendszert is érdemes választani, akkor reméljük, hogy ebből a videóból meg fogsz világosodni:

Még mindig nem világos? Töltsd le az elektromos kerékpárokkal foglalkozó ingyenes könyvünket, és tudj meg mindent ezekről a bringákról!

Keresd az ebikeshop.hu standját a Bringaexpo tesztpályája mellett! Nincs még jegyed? Nyerj egyet egy egyszerű kérdőív kitöltésével!