Olvasási idő: 2 perc

Egy újabb kütyü a kormányodra, két nagy gyártótól.

Samsung-Trek-Bike-CES-2014-640x375Jó, ez a kép ide kívánkozott, mert igazi esztétikai élményt nyújt (és nem a telóra gondolunk). A hölgy a képen a CES kiállításon mutatja be éppen, mennyire jó a Samsung telefonos dokkolója, amivel a mobiltelefonunkat biztonságosan rögzíthetjük a kormányon. Hab a tortán, hogy még tölthetjük is menet közben. Erről további részleteket a phandroid.com oldalán olvashatsz. Ha nem csak a csajok érdekelnek, akkor itt a dokkoló maga:

Samsung-Trek-Bike-DSC05175-640x358De nemcsak a mobilgyártók fedezték fel maguknak a bringásokat, hanem a kerékpárgyártók is rájöttek, hogy a kerékpárosoknak van telefonjuk… 😉

Az amerikai Schwinn a héten jelentette be, hogy aránylag baráti, 60 dolláros áron új bringás kütyüt dob piacra. Az eszköz a mobilod kiegészítője; Bluetooth-on párosíthatod vele, letöltheted hozzá az ingyenes navigációs szoftvert, és így más sosem fogsz eltévedni… A telefon a hátizsákodban vagy a zsebedben csücsül biztonságban, míg a kormányra szerelt villogó jelzi, mikor merre kell menned. Az eszköz még egy hangszórót is kapott, így élőszóban is tud segíteni, hogy mikor vedd be a következő kanyart.

cyclenav_2

 

Itt egy rövid videó a működéséről:

Melyik megoldást választanád? Lájkold a megfelelő hozzászólást! 🙂

Forrás: gizmag.com, phandroid.com