Olvasási idő: 2 perc

Nálunk már most is az van… 22 ebike-ot találsz a boltunkban! 🙂

elektromos kerékpár boltGőzerővel készülünk a jövő héten csütörtöktől vasárnapig tartó Bringaexpo rendezvényre, mely Magyarország legrangosabb kerékpáros kiállítása. A hivatalos beharangozóért látogasd meg a rendezvény honlapját!

Gondolom érdekel, hogy milyen izgalmas újdonságokkal találkozhatsz majd a standunkon. Kezdjük a sort az ár/értékarány bajnokával, a Wayel kerékpárjaival. Ezek a biciklik egyszerűen működtethetők, és karbantartási igényük minimális. Agyváltóval és szíj, vagy kardános erőátvitellel vannak felfegyverezve. Mostanában nagy kedvencünk a SUV típus, mely annyira egyszerű, mint a faék. Nincs zavaró kijelző, vagy gombok; erős elsőkerék hajtás, 3 sebességes agyváltó, és nagy kosár és táska a szállításra váró holminak (ez utóbbi kiegészítők felárasak).

02_wayel

03_wayel elektromos kerékpár Az AGOGS is kitett magáért. Több modelljük is megújult. Sajnos a 48V-os Uphillt még nem tudjuk bemutatni, de az új Cityliner és a SilverGo már a standunkon lesz.

05_agogs elektromos kerékpár

Ha a nagyvadak érdekelnek, akkor vár rád a BH Neo sorozata, és egy abszolút újdonság, a KTM Panasonic hajtásos modellje. Szerintünk ez a piac egyik legjobb motorja, és az automatikus visszatáplálási üzemmód iszonyatosan kényelmessé teszi a bringa használatát. A csúcsteljesítmény elképesztően magas, 600W-os. Csak a villamoshoz hasonló sivítását hallod, meglódul alattad, és már el is tűntél a következő saroknál…

04_ktm elektromos kerékpár

A tesztpálya használati szabályai idén változtak, így még nem tudjuk megmondani, hogy melyik termékeket tudod majd nyúzni. Mi legszívesebben mind a 22 biciklit kivinnénk, de majd meglátjuk, hogy sikerül a szervezőkkel megegyeznünk. A partnereinket (GepidaHaibike, Hercules, KTM) körbekérdezve mindenki biztosított minket arról, hogy hoznak ki majd bemutató bringákat, de majd meglátjuk, milyen típusok lesznek kipróbálhatóak. Mindenesetre külön csapatunk lesz a tesztpályán, akik mindenben segíteni fognak (keresd a fekete Bosch pólós kollégáinkat). Lesz standunk a pályával szemben is, ahol bátran kérdezhetsz, mindenre válaszolni fogunk!

És ami a legjobb, most megnyerheted a belépődet! Nem kell mást tenned, csak gyere be hozzánk február 25-én hétfőn 12.00-19.00 között, próbáld ki az egyik újdonságunkat és már viheted is az ingyenes belépőt! Figyelem, csak korlátozott számban vannak tiszteletjegyeink, így aki előbb érkezik, az kapja az ajándékot! 😉

Kérünk egy megosztást, hogy ez a hír mindenkihez eljuthasson! Köszönjük! 🙂