Olvasási idő: < 1 perc

Mindig is lenyűgöztek a különleges képességű emberek. Pedig nem mások, mint mi, talán csak az akaratuk erősebb…

Maximilian Semsch nem mindennapi ember. 24 éves korában eldöntötte, hogy nem akar „átlagos” életet élni, hanem kifacsar belőle mindent, amit csak lehet. Hogy egy kis gondolkodási időt nyerjen, hogy ezt hogy is csinálja, felpattant a bringájára, és Münchenből elkerekezett Szingapúrba. 13500 km-t tett meg 211 nap alatt… Az élményeit videóra vette, amiből aztán sikeres film készült, amivel több rangos díjat is nyert. Úgy tűnik megtalálta élete értelmét… 😉

Legújabb vállalkozása sem sokkal visszafogottabb; egy elektromos kerékpár nyergében kerüli meg Ausztráliát. Hogy miért ebike? Mert egy próbaút során egyszerűen beleszeretett, és kiváncsi arra, hogy az „ember” és a „technológia” hogy éli túl az eddigi leghosszabb elektromos kerékpárral megtett, dokumentált utat.

Maximilian egy Bosch-motoros Haibike eQ Trekkinget hajt, hasonlót, mint amit a webshopunkban találhatsz, de a láncváltót a Nuvinchi 360-as fokozatmentes agyváltóra cserélték. Az elképzelések szerint az akksit napelemekkel is töltik majd.

Minden pénteken videós beszámolót láthatunk az útjáról a weblapján. Kövessétek a facebook oldalát is, mert a srác megérdemli, hogy figyeljünk rá!

Maximilian, jó utat! 🙂