Olvasási idő: 2 perc

Kedves Érdeklődő,

örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed az ebikeshop.hu akciója!

Talán tudod már, hogy elektromos kerékpárok és átépítő készletek értékesítésével foglalkozunk. Magyarország legnagyobb márkafüggetlen elektromos kerékpár forgalmazója vagyunk!

A Mozgásvilággal közös akciónk keretében most 5% kedvezménnyel vásárolhatsz a webboltunkban 2012.05.10-ig!

A pénztárnál használd a „MOZG@S12″ kuponkódot!

Kerékpárjaink kiegészítő elektromos hajtással rendelkeznek. Ezt kikapcsolva ellenállás nélkül biciklizhetünk velük úgy, ahogy azt a normál kerékpárokon megszokhattuk. Ha a hajtást bekacsoljuk, akkor a kerékbe szerelt elektromotor beindul és a pedálozáshoz igazodva segít a kerékpár mozgatásában. Nem veszi el a kerékpározás élményét, hiszen csak akkor segít be, ha mi is tekerünk (pedelec rendszer). Az akkumulátort a kerékpárból kivéve a lakásban tölthetjük fel.

Az olcsóbb verziók a pedálozás sebességét mérik a motor vezérléséhez, míg a drágább gépek nyomatékszenzorral vannak felszerelve, és így pl. az ellenszél hatását is figyelembe tudják venni.

Ezek a járművek a KRESZ szerint kerékpárnak minősülnek, így nem szükséges jogosítvány vagy biztosítás a vezetésükhöz.

Segítségükkel emelkedők vagy hosszabb távolságok legyőzése sem lehet többé akadály.

Lájkold facebook oldalunkat: www.facebook.com/hatszel.hu, hogy akcióinkról időben értesülj, és iratkozz fel a hírlevelünkre (az oldal jobb oldalán található űrlapunkon)! Látogasd blogunkat, hogy az új technikai megoldásokról tájékozódj!

Ugrás a boltba:

Ugrás a bringákhoz!
Ugrás az átalakítókhoz!