Olvasási idő: 2 perc

Vásárlói tájékoztató!

Az MXUS készleteinket átalakítjuk, és április 1-től a következők szerint forgalmazzuk:

Készletet csak a 26″-os és 28″-as első kerék hajtásból fogunk tartani. A hátsó kerék is megmarad a kínálatban (jelenleg van még készletünk is belőle), de csak megrendelésre fogunk szállítani 2-3 hetes átfutási idővel.

A rendszert kétféle vezérlővel szállítjuk. Az alap ún. ebike rendszer egy kijelző nélküli hüvelykujjgázas rendszer, mely nem rendelkezik sebességkorlátozással. Minél jobban tekerjük a gázkart, annál jobban segít az elektromos hajtás, de nem kell tekerni a motor működtetéséhez. A feláras LCD pedelec rendszer, ugyanaz, mint az eddig forgalmazott; 40 km/h-ig  programozható a végsebesség, és minden magyar törvényi előírásnak megfelel. Csekély felárért ehhez is kapható gázkar, így LCD-s ebike rendszert kapunk.

A legnagyobb változás az akkumulátorokat érinti. Megszűnnek az eddigi „budget” akksik, és kizárólag Panasonic cellás műanyag házas akkumulátort fogunk használni, 36V 9Ah-ás kivitelben. Az akkumulátorokat bilinccsel lehet a vázra rögzíteni, vagy a meglévő csomagtartóra fogatni. Ez a típus megegyzik a Powerbike szettek akksijával így próbáljuk egységesíteni a termékkínálatot. Az akkumulátor csupán 2,3 kg, így a jelenlegi legkisebb súlyú MXUS akksihoz képest is 20%-kal könnyebb, és élettartama 25%-kal hosszabb; a gyártó 500 ciklust garantál.

Mivel ezzel megszűnik az eddigi csomagtartós és nyeregcsöves akksinál használt zseb, melybe a vezérlőt el lehetett rejteni, így mostantól a készletekhez egy kis dobozt adunk, mellyel a kontrollert elrejthetjük. Nem fog segíteni a hosszabb kábelek eldugásában, de ezeket szakemberrel nyugodtan méretre lehet vágatni, így különösen szép elektromos kerékpárt lehet majd építeni.

 

Még egy újdonsággal szolgálhatunk; partneri kapcsolatra léptünk az osztrák elfkW céggel, akiknek hatalmas tapasztalatuk van az elektromos kerékpárok építésében. Mostantól minden egyedi igényt ki tudunk elégíteni, legyen az 600W-os direkt motoros hajtás vagy éppen Bluetooth-os vezérlés.  Ez utóbbi bekerül a kínálatunkba is; segítségével a mobiltelefonunk képernyőjén adhatunk utasításokat az elektromos hajtásnak, és itt is olvashatjuk le az aktuális adatokat.

Sajnos a jobb minőségű akkumulátor alkalmazása megemeli az árainkat. Azok a kedves vásárlóink, akik nem akarják ezt a felárat kifizetni, azok akksi nélkül is megvásárolhatják a szettet, így a magyar piacon jelen lévő olcsóbb Li-os akksikat is alkalmazhatják.

A webshopban az árakat már beállítottuk, a kifutó akkumulátorokat pedig a készlet erejéig forgalmazzuk.