Olvasási idő: 2 perc

A CUBE is ott lesz a Pedelec Parádé kiállításon!

Bár a CUBE még csak 1993 óta gyárt kerékpárokat, az azóta eltelt 25 év alatt az egyik legnépszerűbb gyártóvá nőtték ki magunkat az éves szinten 60 országba eladott több mint 500.000 db kerékpárral.

Első elektromos rásegítésű bringájukat 2011-re készítették el, így ebben meglehetősen nagy tapasztalatuk van már. A kezdeti agymotoros pedelecek mellett már 2013-ban gyártottak Bosch középmotorral szerelt modellt, azóta pedig már szinte kizárólag ezt a motort használják megbízhatósága, természetes hajtásérzete és nagy ereje miatt.

2018-ra az egyik legnagyobb újdonság a speciális Fazua motoros elektromos karbon országúti, amely szinte teljesen megegyezik egy rásegítés nélküli bringával, a csúcs verzió tömege mindössze 12,8kg. A teljesen eltávolítható motornak köszönhetően hagyományos országútiként is használható.

cube_orszaguti

A Stereo 160 Action Team a piac egyik legfejlettebb enduro pedelec-e a hybrid kerékpárokra tervezett 8 sebességes Sram váltással, Fox Kashimás rugózással és nyeregcsővel, Newmen kiegészítőkkel. 170mm-t mozgó villájával, Shimano Saint fékeivel és 2,6 colos külsőivel nincs lehetetlen számára.

cube_stereo_160

Egy rövid bemutató videó:

Az integrált csomagtartóval rendelkező Touring Hybrid SL 500 a legjobb választás azoknak, akik egy komoly, túrázásra vagy városi használatra szánt kerékpárt szeretnének. A legjobb alkatrészeket válogatták hozzá össze, teljes felszereltséget kapott, a letisztult kinézetért pedig ennél a modellnél is a vázba integrálták az akkumulátort.

cube_touring_sl


A CUBE ugyanakkor azokra is gondolt, akiknek az ár a legfontosabb szempont a megbízhatóság mellett. Az Acid Hybrid One 400 29er ugyanis 609.990Ft-os fogyasztói áron kínál Bosch motoros, integrált akkumulátoros hybrid mtb-t, amely jelenleg messze a legkedvezőbb ajánlat a piacon.

cube_hybrid_one
Találkozunk majd veled is? Látogass el az esemény oldalára és regisztrálj a nyereményekért!

Pedelec Parádé 2018