Olvasási idő: 2 perc

A Stevens márka Magyarországon először a Pedelec Parádén mutatkozik be!

stevens_cover

A STEVENS Vertriebs GmbH Németország egyik vezető minőségi kerékpárgyártója, melyet 1991-ben alapítottak.

A márkát Werner és Wolfgang von Hacht kerékpáros szakkereskedők alapították. Eredetileg egy saját kerékpármárkát akartak létrehozni a meglévő szakboltjuk számára, de a márka hamar felkeltette más kereskedők érdeklődését is, így alapították meg a céget. 1994 óta a márka forgalmazása Stevens márkanév alatt történik.

A STEVENS modellpalettája rendkívül színes: megtalálhatóak rajta a verseny- és cyclocross kerékpárok, trekking- és városi kerékpárok, mountainbike-ok, pedelec-ek, gyors e-kerékpárok és gyerekkerékpárok.

A STEVENS kerékpárokat jelenleg csaknem 20 országban értékesítik, az értékesítés minden országban KIZÁRÓLAG kerékpár-szakkereskedőkön keresztül történik.

A kiskereskedelemből fakadó gyökerek és a végfelhasználó közelsége még ma is hatással vannak a termékpalettára. És ez az amerikai márkákkal szemben jelentős versenyelőny!

A Stevens kerékpárok és pedelecek az európai piacra készülnek! Az összes pedelec modellt Németországban gyártják. Pedelec kerékpárjaink piacvezető BOSCH akkumlátorokkal szereltek.

A választék jelenleg közel 200 modellt jelent. Az éves termelés mintegy 90 000 kerékpár.

A mountainbike, trekking/városi, országúti és pedelec kategóriákon túlmenően a STEVENS egy különleges vevőprogramot kínál az országúti szegmensben.

Az egyéni versenygépek az ügyfelek igényei szerint készülnek és egyedi darabként gyártják őket Hamburgban.

A fejlesztés, a beszerzés, a marketing, a gyártástervezés, az adminisztráció és az értékesítés a hamburgi irodában történik. A fejlesztési osztályt erre szakosodott külső formatervezési és kinematikai irodák támogatják.

A bringákról rövid videós bemutató:


A pedelec bicajokat itt tudod böngészni:

A Pedelec Parádén a következő modelleket lehet majd megcsodálni:

Ez a márka forgalmazza az ABUS lakatokat is, melynek különleges ABUS YourPlus rendszere egyedülálló egykulcsos rendszert kínál, aminek segítségével a család különböző kerékpárzárai (U-lakat, hajtogatható lakat, patkózár, láncos lakat), vagy akár az elektromos kerékpárok akkumulátora egy kulccsal működhetnek. Ha pedig egy újabb lakatra lenne szükség, akkor az is kérhető a régi kulccsal.

Flexibilitás, kényelem és biztonság egyben – A YourPlus-szal mindez lehetséges!

A kiállításon mutatkozik be az új, riasztós ABUS hajtogatható lakat, melynek működését az alábbi videókon láthatod:Ilyen, és hasonló újdonságokért lesz értelme kilátogatni a kiállításunkra. A kedvezményekért itt tudsz regisztrálni! 🙂

 

Pedelec Parádé 2018