Olvasási idő: 2 perc

A kedvező árfekvésű gyártó gépeit is kipróbálhatod a  Pedelec Parádén!

Környezetbarát, gazdaságos és gyors megoldások a közlekedésben, de kiránduláshoz is vannak tökéletes ajánlatok az Ultimate E-bike-tól!

Elektromos Ultimate kerékpárok között megtalálhatóak a városi, városi összecsukható, fatbike, teherszállító ebike, roller, mountain bike típusok.

 


A Pedelec Parádén ezekkel találkozhatsz:

Ultimate Mouse/Camping/City/Camping+
Kompakt. Egyszerű. Megbízható. Mobilis. Megoldás. Hatékony. Még folytathatnánk a sort, de szavakkal nehéz leírni azt a szabadságot, élményt és érzést, amit egy összecsukható mégis teljes értékű elektromos kerékpár nyújthat. Szeretnél kiruccanni hétvégére vagy szeretnéd a kerékpárod helytakarékosan biztonságosan a lakásban tartani? Sőt, kisebb autók csomagtartójába is gyorsan és egyszerűen elrakható, ami megkönnyíti a szállításukat. Ezt a termékcsaládot Neked találták ki!

Ultimate Massif
Leesik az állad, szaporábban ver szíved, a pupillád kitágul, a pulzusod kezdi a plafont verni és egy zsivány vigyor megjelenik az arcodon. Ezt úgy hívják adrenalin. Tudod, hogy ez a fajta izgalom az ami Neked való. Az emberek irigykedő tekintettel kísérnek és tisztelet övez, már csak a megjelenés miatt is. Extrém elektromos járműveinkkel az utcák a szolgáiddá válnak.

Elektromos rollerek
A rollerek eddig a gyerekek játékszerei voltak. Ismerjétek meg az Ultimate elektromos rollereket, amik garantáltan újradefiniálják nemcsak a rollerekről kialakult képet, hanem magát a közlekedést is egy új szintre emelik. Gyorsabban és könnyebben eljuthatsz a célodhoz, mint bármikor gondoltad! Láthatod a duplamotoros rollerünket, ami akár 50 km/h sebességgel is suhan.

Ultimate Raid
Ezen termékcsalád darabjai arra lettek tervezve, hogy legyőzzék az akadályokat a kátyúktól kezdve az erdős utakig. Mind felszereltségben, mind küllemében kívánja, hogy rendesen megmozgassuk és uralmunk alá hajtsuk azokat az „utakat”, ahol még más nem járt. Bírja a gyűrődést, nem számít neki, ha be kell piszkolnia magát, egyetlen dolgot tart maga előtt, az pedig az, hogy a terepviszonyoktól függetlenül, élvezettel fedezz fel eddig ismeretlen ösvényeket.

Ultimate Sparrow/Swan/Mirage/Lawyer/Lane/
A város egy nagyon egyedi „játszótér”. Az nyer, aki könnyebben és gyorsabban eljut a kezdőponttól a célállomásig. A városi kerékpárok termékcsaládunk ezt nyújtja, mindenféle verejték és sallang nélkül. Semmibe veheted a dugókat és kényelmesen végigsuhanhatsz a legforgalmasabb utcákon pillanatok alatt, mindezt megerőltetés nélkül. Különösen kedvére tesznek a hosszabb távok, ahol előjönnek azok az előnyök, amiket a városi környezetben még rejtve maradnak. Az elektromotor és a kecses formák kombinációja hatékonyságot és elegáns megjelenést kölcsönöznek.

Talákozzunk a Pedelec Parádén! Regisztráció és programok itt! 🙂

Pedelec Parádé 2018