Olvasási idő: 2 perc

Gyere el Magyarország legnagyobb elektromos kerékpár kiállítására és ismerkedj meg testközelből több mint 200 prémium modellel!

Pedelec Parádé 2018

Ha valaha is álmodoztál arról, hogy egy ebike büszke tulajdonosa leszel vagy szeretnéd a régebbi modelledet újra cserélni, itt a helyed. Hogy miért? Mert ennyi prémium ebike-ot ritkán nézhetsz meg közelebbről egy helyen.
De van egy kuponunk is, amit igencsak megéri majd átvenni…

Próbáld ki és kérdezz!

Az új, immár 500 négyzetméteres üzletünk előtti parkolóban március 24-én és 25-én megismerkedhetsz prémium pedeleceinkkel, sőt, akár ki is próbálhatod őket. Emellett igény szerint természetesen szaktanácsadást is adunk minden termékről.

Kiegészítők és szakértők

A prémium elektromos bicajok mellett megismerkedhetsz a legfontosabb és legjobb kiegészítőket gyártó prémium márkákkal is. A rendezvényen pedig a legjobb szakemberekkel és tanácsadókkal találkozhatsz, hogy te is még ismerősebben mozogj az elektromos bringák világában és jobban tisztában légy az új modellekkel és a hozzájuk kapcsolódó eszközökkel.

Regisztráció = 10% kedvezmény

Azok, akik pedig előre regisztrálnak rendezvényünkre, a helyszínen átvehetnek egy exkluzív kupont, mely 10% kedvezményt biztosít a készleten lévő, új elektromos kerékpárok megvásárlására 2018. március 26-tól április 30-ig. A regisztrálók megkapják a vadonatúj 2018-as pedelec vásárlói kézikönyvünk ebook verzióját!

Regisztrálni ezen az oldalon lehet: https://ebikeshop.hu/pedelec-parade

Nyereményjáték és egy titkos időpont

Figyeld folyamatosan bejegyzéseinket, hamarosan ugyanis bejelentünk néhány izgalmas nyereményjátékot is… nem is szólva egy időpontról, amikor igencsak megéri majd jelen lenni a rendezvényen…

A rendezvényen a következő márkákkal találkozhatsz:

Kerékpár gyártók:
Badbike, BH Bikes, Conway, Cube, Dema, Focus, GEPIDA, Ghost, Haibike, Hercules, KTM, Lapierre, M1 Sporttechnik, Merida, Neuzer, Riese und Müller, Specialzed, Trek, Victoria, Winora
Kiegészítők, szolgáltatók:
ABUS, Bükk Maraton, Casco, Grenke Lízing, Shimano, Uebler

Sok szeretettel várunk! 🙂