Olvasási idő: 2 perc

A Pedelec Parádén két, Magyarországon új márka is bemutatkozik.

O2feel

Az O2feel nevű kerékpárok újdonságnak számítanak a magyar piacon, bár a O2feel vállalkozást két, a környezetvédelem mellett elkötelezett fiatal francia mérnök alapította közel 10 éve. Az 02feel az évek során az elektromos kerékpárok piacának megkerülhetetlen szereplőjévé vált Nyugat-Európában, Franciaországban már piacvezető a városi pedelecek körében.A márka kínálatában az elektromos rásegítésű városi kerékpároktól az összecsukható modellekig, valamint a Karma márkanév alatt futó e-MTB szépségekig mindenki megtalálja a hozzá illő elektromos kerékpárt. A Shimano Steps motorok mellett saját, a Shimanóval közösen kifejlesztett, és kifejezetten elérhető árú Origin és OES rendszerekkel is szerelik modelljeiket.


Az O2feel és Karma márkák regionális képviselete 2019 márciusában kezdte meg tevékenységét Magyarországon, Ausztriában, Szlovéniában, Horvátországban és Romániában.


A kiállításra a következő bringákat hozzák magukkal:

  • Vog D8C Offroad Man OES
  • Vog N7C OES
  • Swan Offroad Man vagy Mixte E6000
  • Peps N7C OES
  • Karma HT Di2

 

Thompson

A Thompson története 1921-ben kezdődött, amikor a belga Hector De Smet megalapította családi vállalkozásukat Geraardsbergen-ben. A helyszín ismeretes lehet a flandriai körveseny egyik híres mászókájáról, a “Muur van Geraardsbergen”-ről. Kínálatuk mára a kerékpárok szinte teljes palettáját felöleli, a városi és trekking modellektől a gyönyörűséges országúti és MTB-ken keresztül, egészen a 45 km/h-s sebességre képes S-pedelecekig.

Különlegesség, hogy a hagyományos mountain bike-ok és országúti modellek felszereltsége és színösszeállítása testre szabható a gyártó honlapján keresztül.
Elektromos kerékpárjaikat a Bosch és Shimano Steps rendszerek mellett a kedvező árú Ananda és Bafangmotorokkal is szerelik.
Itthon a Thompson márka bevezetése most indul, regionális képviselete 2019 márciusában kezdte meg tevékenységét Magyarországon, Ausztriában, Szlovéniában, Horvátországban és Romániában.

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!