Olvasási idő: < 1 perc

Egy tapasztalt bringás, két jó csapat és néhány vagány ebike: ezek a hozzávalói a Totalcar.hu és az ebikeshop.hu új, ám annál nagyszerűbb projektjének, melyben a főszereplő Sturcz Anti segíti az érdeklődőket hónapról-hónapra megismerni az ebringákat és elmélyedni azok világában. Jöhet az első epizód?

Ebike vagy pedelec? 

Jobb az elején tisztázni… Szerintünk “pedal + electric + cycle = pedelec”! Sturcz Anti és a Totalcar.hu stábja a törökbálinti ebikeshop.hu üzletben mindent megtudott, amit az ebike-okról tudni érdemes. Az első epizódban megtudhatod, mi a különbség az ebike és a különböző pedelec bringák között, hogy általánosságban mi jellemzi a gépeket, s hogy mik a feltételei a forgalomban történő haladásnak (bármilyen kerékpár esetén).

Villanymotorok vs. teljesítmények

Pedelec, S-Pedelec és R-Pedelec, ja, és mi is az az SMKP? A segédmotoros kerékpárokat szokták így rövidíteni, melyekről tudni kell, hogy bár beszerezni nem bonyolult őket, használatukhoz jogosítványra és megfelelő bukósisakra van szükséged, sőt, rendszeresen kell fizetned a kötelező felelősségbiztosítást is. Nos, ha S vagy R jelzésű pedelecet vásárolsz, ez Rád is vonatkozik… Ezen kívül azt is megtudhatod, hogy hol NEM használhatod ezeket az elektromos rásegítéssel rendelkező bicikliket.

És hogy kinek való egy pedelec?

“Hát mindenkinek, csak mindenkinek másért“ — állítja Anti. Nem fogjuk most lelőni a magyarázatot, inkább kattints és nézd meg a videót!

Újabb epizódokat hozunk, kövesd a lejátszási listát és csekkold a többi tartalmat is!