Olvasási idő: < 1 perc

Kategóriájába eső ebike-oknál több, mint a felével könnyebb az új amerikai gép! Ha a városi közlekedésre keresel alternatívát, ez lesz az igazi megoldás számodra!

Röviden és tömören

A Turbo Vado SL 2020 személyében a Specialized egy igazán könnyű és sokoldalú, városi (mindennapi) használatra megfelelő bringát dobott a piacra. Senki nem kételkedhet benne, hogy ez az ebike igazi alternatíva lehet a városi közlekedésre — akkor is, ha lakásban laksz, ha sokat jössz-mész napközben! A világ számos országában és nagyvárosában a kerékpáros közlekedés áll a stratégia az infrastruktúra-fejlesztés fókuszában, melynek egy jelentős jövőbeli szereplője lehet a szuperkönnyű Vado. Az új kaliforniai modell minden előnyét tárgyalja és bemutatja az alábbi linken elérhető, német nyelvű cikk, de hoztunk egy hangulatvideót is!

Galéria

Ha a rizsa nem annyira izgat, csak a képekben gyönyörködnél, lesd meg galériánkat! 

  • Turbo Vado SL 2020

Lássuk az egyes típusokat!

Jelenleg négy SL modell érhető el a modellpalettán belül, melyek közül kettő teljesen felszerelt, a másik kettő viszont még inkább súlyoptimalizált. A modellek négy méretben és több színben rendelhetőek: S, M, L és XL. (Az EQ a fent említett felszereltséget jelenti, vagyis “equipped”.)

  • Specialized Vado SL 5.0 EQ – súly: 16,5 kg (méret: M)
  • Specialized Vado SL 5.0 – súly: 15,3 kg (méret: M)
  • Specialized Vado SL 4.0 EQ – súly: 16,7 kg (méret: M)
  • Specialized Vado SL 4.0 – súly: 15,6 kg (méret: M)

Többet szeretnél tudni az egyes specifikációkról? Telefonálj, írj, kérdezz

Forrás:

https://pedelec-elektro-fahrrad.de/news/specialized-turbo-vado-sl-2020-leichtes-e-bikes-soll-den-alltag-erobern/581166/

www.specialized.com