Olvasási idő: 2 perc

Folytatjuk sorozatunkat az év legtöbbet olvasott blogbejegyzéseiről!

2012_blog_02 elektromos kerekparok

16.000 km Ausztrália körül

Február elején adtunk hírt a német Max Semsch útjáról. A srác egy enyhén módosított elektromos Haibike nyergében tekert körbe Ausztrália partjain. Az út több, mint 16.000 km volt. Blogunkban végigkövettük az útját, és segítettünk olvasóinknak is, mert az utazáshoz egy nyereményjáték is kapcsolódott. Sajnos nem hozzánk költözött a 800.000 Ft-os kisorsolt bringa, de azért izgalmas volt Max útját végigkísérni! A cikket itt találod.

Ez pedig egy videó az útról, amit nálunk még nem láthattál:

Urak, már a csajok is csinálják!

Az osztrák Beeon elektromos kerékpár átépítő készletének beépítése gyerekjáték. Egy videón mutattuk be, hogy egy szőke hölgy 3 perc alatt is el tudja végezni az átalakítást. Kattints a képre a videóért!

beeon ebike kit

 

150 Nm, 30 kg – Clean Mobile

Bár ez a cikk nem februárban jelent meg, mégis ekkor került fel a toplistátokra, nagyon sokan voltatok rá kiváncsiak. Ez a német motorgyártó a teljesítmény éhes kerékpárokra specializálódott. A 150 Nm-es 1200 W-os motort több kerékpáros cég használta fel. Sajnos a német cég jelenleg a túlélésért küzd; nyáron kért csődvédelmet. Ennek ellenére termékei még továbbra is használják, az eSpire csúcstermékeiben is megtaláljuk. A cikkért kattints a képre!

espire elektromos kerékpár

 

Megfordított bringaszerviz

Ebben a cikkben különleges kerékpáros szervizekről szóltunk. Nagyon örülnénk, ha Magyarországon is elterjedne ez a kultúra… Kattints a képre a cikkért!

kerékpár szervizRemélem érdekes volt a visszatekintés. Tarts velünk holnap is! (És nyugodtan nyomkodd a megosztás gombot, ha tetszett a cikkünk! 😉 )

Vissza a 2012-es összefoglalóhoz!