Olvasási idő: 2 perc

Szeretnénk illően elbúcsúztatni a 2012-es évet, ezért mától december 31-ig sorra vesszük a legjobb elektromos kerékpárokkal kapcsolatos blogbejegyzéseinket!

2012_blog_01

Minden nap egy hónap felhozatalából tallózunk, és felelevenítjük, melyik cikkeket olvastátok a legtöbben. Induljunk a januárral!

Vita egy olvasónkkal

Január elején rögtön egy kis pengeváltással kellett kezdenünk az évet. Egy hírlevélre feliratkozott olvasónk negatív véleményt fogalmazott meg az elektromos bringákkal kapcsolatban, amire reagálnom kellett. Jó kis vita alakult ki! 🙂 A bejegyzést itt olvashatod.

Azt el kell mondanom, hogy egy év alatt óriásit változott az elektromos kerékpárok megítélése! Egyre ismertebbek ezek a járgányok, és rengeteg autógyári bringás hír került napvilágra, ami megcáfolja a tespedő tulajokkal kapcsolatos alaptalan előítéleteket. 🙂

 Összkerekes vadállat

Írtunk az összkerékhajtásos amerikai High Power gépéről és egy házilag gyártott fekvőbicikliről. Mindkettő 8000W-os… 🙂 A gyorsulást videón is megnézhetted (kattints a képre a cikkre jutáshoz!)

dual_wheel-555x300 elektromos kerékpár

 A felboríthatatlan motor

Ekkor számoltunk be először a LIT C1-es prototípusáról, mely giroszkópokkal egyensúlyozik. A termékről az év során egyre több felvételt láttunk, de a motor még mindig nem széria érett. Viszont tényleg felboríthatatlan! Kattints a képre a cikkhez:

lit-560x300 elektromos motor

Elektromos erdőjáró

Még sokan olvastátok a Stealth Electric enduró motorjairól szóló összefoglalónkat is. Ők jó évet zártak; a média hangos volt a termékeiktől. Kattints a képre a videós cikkért:

stealth_2-492x300 elektormos motor

Várunk holnap is a februári érdekességekkel! 🙂

 

Vissza a 2012-es összefoglalóhoz!