Olvasási idő: 3 perc

Tavaszi körkép az elérhető pedelec bicajokról!

haibike_zipp_1024

Bár a fenti képen látható Haibike Urban S Pro gyári készletről elérhető, de azért maradjunk a földön, és nézzük meg, hogy április elején milyen bicajok közül válogathatunk. Nincs könnyű dolgunk, hiszen a hatalmas kereslet miatt az ez évre szánt gyári készletek nagy része már elfogyott, de bízunk benne, hogy azért tudunk érdekes gépeket mutatni… 😉

Ha most olvasod először a blogunkat, érdemes átlapozni a kézikönyvünket:

Komfort kerékpárok

A kényelmes kerékpárok kedvelői most számos modellből választhatnak.

Az alsó kategóriában az AGOGS sebességszenzoros kerékpárjait javasoljuk. Jó tudni, hogy valamennyi gép végsebessége 35 km/h-ra beállítható, így kényelmes tempót mehetünk, akár bejáráshoz is ajánljuk őket.

AGOGS CityLiner easy

Szintén a beszálló kategóriában találjuk a BH Easy Go sorozat alacsony átlépős kerékpárjait. Ezek már nyomaték szenzorosak, és a kicsi 6Ah-ás akku miatt (hatótáv kb. 40 km) a konkurenciánál kisebb súlyúak.

EG436_1024

Természetesen középmotoros gépeket is szívesen ajánlunk. Kezdjük a sort a magyar gyártású Badbike középmotoros gépével:

badbikes_balinese_2016_1024

Következzen a Victoria 5.7-es beszálló modellje, melyet két színben is megtalálhatsz a bemutató termünkben. Ebből a modellből 26″-os kerékmérettel rendeltünk mert az alacsonyabb hölgyek ezen érzik majd igazán jól magukat.

2016_evictoria_trekking_57se_1

Ha 28″-as kerékkel szerelt modellből választanál, akkor a Roberta sorozatot érdemes megnézned, ahol 7-es, 8-as vagy éppen automata váltóval szerelt gépeket is találhatsz. Az akkumulátorok lehetnek 300, 400 vagy 500Wh-ásak.  Az alábbi képen a Hercules Roberta  F8-at láthatod. Alatta pedig az Urbanico-t; ezt akkor válaszd, ha kicsit színesebb gépet szeretnél. Mindkét kerékpár a készletünkön is megtalálható.

robertaF8

urbanico

Két kifutó, 2015-ös modellt is ajánlunk a figyelmedbe. A Shimano érdekeset húzott; a tavaly kiadott Di2-es, elektromos váltóval szerelt Shimano Steps-es kerékpárokra kiadott egy szoftverfrissítést, mellyel a motor teljesen automatikusan vezérli az elektromos váltót. A Hercules Edison piac legolcsóbb megoldása, ha nem akarsz a váltással bíbelődni:

hercules edison-1024

Ha az alacsony átlépős modelleknél nem tetszik, hogy az akku a csomagtartón van, akkor most két modellt is tudunk készletről ajánlani, amelyek súlypontja az akku elhelyezése miatt sokkal alacsonyabban van. A Victoria 9.2 játékos színei és vázformája szemet gyönyörködtetőek; a Hercules Futura F8 pedig egy rendkívül jól felszerelt, praktikus kerékpár.

victoria_92_2016

hercules_futura_f8_2016

A kényelemből sosem elég. Ha automata váltós bicajt szeretnél, akkor nézd meg ezt a gyönyörű, hófehér EBIKE C001 Beverly Hills nevű bicajt. A legújabb N380-as fokozatmentes automata váltót kapta, és természetesen a bemutató termünkben ezt is kipróbálhatod.

C004_C001_BEVERLY-HILLS_Bosch_rechts-1080x720

Valamennyi ajánlott kerékpár a készletünkön van. Látogass meg minket a Vizsla u. 6. szám alatt – a hét hat napján nyitva vagyunk! 🙂

Legközelebb a túrázós gépekről és az elektromos montikról fogunk beszámolni.

Tetszett a cikkünk? Kérlek oszd meg a barátaiddal! Előre is köszönjük!

Sorozatunk korábbi részei:

A legjobb elektromos kerékpárok a tavaszi szezonra – túrázós kerékpárok