Olvasási idő: 3 perc

Tavaszi körkép az elérhető pedelec bicajokról!

ebike_bolt_0409_1024

Folytatjuk korábbi sorozatunkat a legjobb elektromos rásegítésű kerékpárjainkról.

Ha most olvasod először a blogunkat, érdemes átlapozni a kézikönyvünket:

Túrázós kerékpárok

A túrabiciklik piacán is rengeteg újdonságot találunk.

A BH Easy Go sorozata adja a legolcsóbb nyomatékszenzoros kerékpárokat. Készletről a férfi és a női modellek is elérhetők. A bicaj egy kis méretű, 216Wh-os akkut kapott, de ezzel is 40 km feletti hatótávot érhetünk el.

BH_easy_go_cross_1024

Ha nagyobb akkukapacitás kellene, akkor az AGOGS Tracer Cross/Trekking következik a sorban. Erős hátsókerék hajtást kapott, melyhez méretes akku társul. A bejárok különösen kedvelik, mert 35 km/h-ás végsebességgel is rendelhetjük. Igazi igavonó; van olyan vevőnk, aki évi 8.000 km-t megy vele.

agogs_tracer_trek_01

A középmotoros gépeink 600.000 Ft felett indulnak. A mezőnyből kiemelkedik a Hercules Robert Cross Street sorozata, mely 300, 400 és 500Wh-ás akkuval és még az összes vázmérettel is rendelhető. Ez egy nagyon jó kis átmeneti gép – bár rendelkezik akkuról táplált lámpával és pillekönnyű sárvédővel, a gumik és a kerékpár robosztus felépítése megengedi, hogy földutakra is elkalandozzunk.

26009248_Robert Cross Street 8_TR_48_Topasblau (2)A sportosabb modellek kedvelőinek a Haibike Sduro Cross SL kerékpárját ajánljuk. Ilyen gyönyörű bicajt ennyi pénzért ilyen jó motorral nem találsz máshol. Sajnos ezek elfogytak a gyárból, de előrendeléssel még mentettünk Neked 52-es és 56 cm-es példányokat, melyek május végén érkeznek. Ugyanez a helyzet a jobban felszerelt Haibike Trekking SL modellel is.

Haibike_Sduro_Cross_Sl

haibike_sduro_trekking_sl_2016

A Haibike anyamárkája, a Winora is kitett magért. Az Y420 és az Y280-as kiváló Yamaha-motoros túrabicikli. Mindkét típust megtalálod a bemutató termünkben.

Winora_y420

Ha erős, de nem feltűnő hajtásrendszert szeretnél, akkor a BH Evo sorozatánál nincs jobb választás. A 350W-os hátsókerék hajtásos bicajokat többféle felszereltséggel, akkumérettel és vázformával rendelheted. Ebben az évben már opciós GPS és okostelefonos modult is vásárolhatsz a gépekhez. A legtöbb változat készletünkön van, de a gyárból egyes modellek azonnal, mások május végi szállítással is rendelhetők.

bh_evo_cross_pro_1024

 

A KTM legjobb túrabicajai (Sport és Cross) és  sajnos már elfogytak, de a bemutatótermünkben találsz még Sport 11 CX5+-ot és Sport 10 CX5-öt is. A két verzió a felszereltségben különbözik.

macina_sport_11_cx5+_he51_matt_black(orange_white)

Az egymillió Ft feletti ligában játszik a Haibike Cross RX. Ebből is az utolsó darabunkat találod a szalonban. Érdemes megnézni, milyen szépen integrálták a Bosch Performance Line motort és az 500Wh-ás akkut a vázba.

Haibike_Xduro_Cross_Rx

Egy fura jószág a Conway EMR Retro Race. 8-as agyváltójával igazi városi vagány, de az erős motor és a Nyon kijelző miatt tökéletesen alkalmas a túrázáshoz is.

conway_emretro-race_1a

És mindig van feljebb… Ha egy csomó elszórni való pénzed van, és esetleg világkörüli útra készülsz, akkor ez a bicaj a megfelelő számodra! 🙂 Alapfelszereltség a 14 sebességes Rohloff agyváltó… 😉

16_BL_Charger_GX_Rohloff_M_bla_0154

Látogass meg minket a Vizsla u. 6. szám alatt – a hét hat napján nyitva vagyunk! 🙂

Legközelebb az elektromos montikról és az s-pedelec bicajokról fogunk beszámolni.

Tetszett a cikkünk? Kérlek oszd meg a barátaiddal! Előre is köszönjük!

Sorozatunk korábbi részei:

A legjobb elektromos kerékpárok a tavaszi szezonra – komfort kerékpárok