Olvasási idő: 2 perc

Bizonyára minden ebike érdeklődő ismeri a magyar fejlesztésű M55-ös szuperbringát!

A bestiák sora...

Azt tudjuk, hogy a bringák idéntől szériaérettek, és az alkotók 5*55 darabot szeretnének a milliomosok körében eladni. Igen, ezek a gépek nem hétköznapi igényekre készülnek, amit 25-30.000 eurós vételáruk is bizonyít!

Azonban nem csak az ár, hanem a műszaki fejlettség is tükrözi a magas elvárásokat; a választható 250-1500W-os elektromotorok akár 110 Nm-es nyomatékkal röpítik a felhasználójukat a csúcsra; a megállásról 20 centis tárcsafékek gondoskodnak. A Li-os akksik 264-1056Wh-ig választhatók, ami akár 100 km-es csapatásra is elég, de a legnagyobb 9 kilós akksi a Budapest-Bécs távolságra is jó lesz… 🙂 A váltást a Rohloff 14 gangos agyváltójára bízták. A végsebesség a legnagyobb motorral  akár 65 km/h is lehet!

A tehetős vásárlók a Terminus nevű szuperbringa többféle verziójából is válogathatnak; van itt Swarowski kristályos műremek, egykaros első villás verzió, vagy airbrush-os, legyen bármelyik változat is, a design mindent visz. Gyönyörűek ezek a bringák! 🙂

Nem gyönyörű? 😉

És hogy mi újság a fiúk háza táján? Richárd elárulta, hogy most a Terminus trópusi verzióján dolgoznak, mert egyre több megkeresésük van a Közel-Keletről (ezek szerint ott nincs válság… :p) és bizonyos műszaki változtatásokat kell tenniük, hogy a gép ezen az éghajlaton is tökéletes játszópajtás legyen. Dolgoznak egy krosszmotoron, és a tervező asztalon van még egy utcára szánt motor is, amiket a Terminus változtatásával, annak alapjain szeretnének megépíteni. Az utcára szánt Daemon modell kiadása egyenlőre csúszik; valamikor a jövő év közepén fogunk róla többet hallani.

Addig is gyönyörködjetek a képgalériában; kattintsatok a képekre a megnyitáshoz!

És egy kis ízelítő:

Sok sikert a fiúknak! 🙂