Olvasási idő: < 1 perc

Mihály, tatai facebook követőnk egy hétre kölcsönkapta tőlünk az egyik bemutató bringánkat. Csak némi közelharc árán tudtuk tőle visszaszerezni! 😉

MXUS próbaút

A novemberi hideg ellenére Mihály lelkesen végezte a tesztelés nehéz feladatát. Úgy tűnik, a bringánk elnyerte tetszését:

„Az első benyomások nagyon pozitívak voltak, és a használati útmutató áttanulmányozása után, másnap, napfény mellett is átnéztem a beállításokat. Eleinte furcsának találtam a helyzetet, de miután ráültem, s megtettem az első métereket semmilyen negatívumot nem tapasztaltam. Sőt! Furcsa volt ugyan a rásegítés, mivel a legnagyobb beállításon hagytam, és kellemes érzés volt egy közepesen erős dombot megmászni vele az első utamon. A rásegítés fenomenális! Erős dohányosként, sokat kapkodom a levegőt a saját bringámon, de az MXUS hajtás áldásos közreműködésével, ezen a bringán nem fordult el ő velem, pedig több 30%-os emelkedőt, bukkanót is meg másztunk! Összességében harmincegy néhány kilométert mentem vele, sajnos az időjárás nem nekem kedvezett. Minden percét élveztem a tesztnek! Áldom a sorsot, hogy Ákos bevezetett a kerékpározás legújabb fejezetébe, mivel magam is egy lettem azok közül, akik vágyaikká tették ezt a remek lehetőséget a bringázás területén! Csak ajánlani tudom! S egyet biztosan tudok! Kell nekem!”

Ha érdekel Mihály kalandja a rend derék őreivel, nézd meg a mellékelt videót is! 🙂