Olvasási idő: 2 perc

Most a német gyártót mutatjuk be.

A GHOST több, mint 20 éve épít kerékpárokat. De mi teszi különlegessé ezeket a többiekkel szemben? Mindegyik kerékpárunknak megvan a saját, meghatározó egyénisége. A belépő szintű, könnyen kezelhető és az agresszív hegyi bringáink közt számos árnyalat van, de az eltérés csak a szögekben, milliméterekben és rugóútban mérhető. Fejlesztőink tapasztalt kerékpárosok a sport minden érájából, minden általunk gyártott kerékpár hordozza ennek lenyomatát. Tehát ami mássá tesz bennünket, az az a tény, hogy a szenvedélyünk a karakteres kerékpárok építése, mintsem a bevált sablonok használata.

Ez a tűz azt eredményezi, hogy a trendek alakítójává válunk: elég csak arra gondolni, hogy már 2010-ben is volt teljesen vázba integrált akkumulátoros pedelec megoldásunk:

Ghost_SE_E_Hybride_01p4pb5568166

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően modern kerékpárjaink is az élvonalba tartoznak, a Ghost HybRide Lector LC idén bezsebelte a Design&Innovation 2018 díjat. Ez a bringa teljes mértékben karbon alapanyagból készül, a legkönnyebb modell súlya teljes értékű Shimano E8000-es szettel 17kg alatt marad!

ghost-hybride-lector-s6-7-lc-design-innovation-award-2018-1217x900

A kínálatban megtalálható a pedelec kerékpárok legtöbb válfaja, a kemény és teljesítményorientált szinttől kezdve egészen a napi ingázáshoz ajánlott típusokig. Túracélú kerékpárjainkat főképp Bosch rendszerre építjük, míg aktív hegyi- és sportfelhasználásra szánt típusainkat Shimano motorral szereljük.

A teljes kínálatunkat itt találod: https://www.ghost-bikes.hu

Találkozunk a kiállításon? Regisztrálj a nyereményekért és a kedvezményért! 🙂

Pedelec Parádé 2018