Olvasási idő: 2 perc

A francia Lapierre is a Pedelec Parádé vendége lesz!

Szenvedély és innováció: egyedi stílus és pontos elképzelés arról, hogy egy kerékpárnak milyennek kell lennie.

A Lapierre cég több mint 70 éve ötvözi a legfontosabb versenyeken a technológiai újításokat, az esztétikát, a részletekre történő odafigyelést és kivételes szakértelmét abból a célból, hogy gyönyörű és hatékony bringákat gyártson a lelkes vásárlók számára.

Termékeinket professzionális versenyzők tesztelik. A termékeink minőségét a Française des Jeux csapat tagjai, a Saab Salomon által támogatott LAPIERRE XC és LAPIERRE csapatok tagjai vagy maga Nicolas Vouilloz naponta megerősítik.

Aktív K+F részleg: Dijon, ahonnan a cég elindult, továbbra is a technológia fejlesztés központja marad az MTB és az országúti kerékpárok számára. Mérnökök és kerékpárosok egész hada dolgozik azon, hogy innovatív megoldásokat találjanak, amelyek minden szükségletnek és gyakorlati igénynek megfelelnek. A mérnökeink aktívan részt vesznek a csapataink és versenyzőink által végzett tesztelésben. A LAPIERRE™ cégnél mindenki kerékpározik, és mindenki részt vesz a mérnökök kutatásainak értékelésében.

Kézi összeszerelési eljárás: A LAPIERRE cégnél kivételes jelentősége van a minőségi ellenőrzéseknek és annak, hogy minden egyes alkalmazottat bevonjanak a tesztelésbe. A cég összes kerékpárját azok az építők szerelik össze Franciaországban, akik maguk írják alá a kerékpárok mellé küldött minőségi tanúsítványt, amely lehetővé teszi, hogy az összeszerelési eljárás minden stádiumában pontosan felügyelni lehessen a minőséget.

2008 óta készítünk elektromos rásegítéssel ellátott kerékpárokat, de az igazi áttörés 2013-ban, az Overvolt széria bevezetésével történt:

Lapierre_01

Azóta pedig töretlen a fejlesztés, az elmúlt évek pedig a legfontosabb mérföldkövek lehetnek számunkra: a tavaly bemutatott karbon vázas all-mountain kerékpár szériánkat, az Overvolt AM Carbon-t a szakma EuroBike Award-dal, RedDot Design díjjal, és Taipei Cycle Show Award-dal jutalmazta.

lapierre_02

2018-ban sem állunk le: Design&Innovation Award 2018 díjat elnyerte a Lapierre Overvolt AM700i, amely előremutató példát mutat az integráció terén.

lapierre-overvolt-am-700i-design-innovation-award-2018

S hamarosan érkezik a Shimano-val és „Snake Battery”-vel szerelt AMi sorozat:

lapierre_03

És hogy miért is válaszd az elektromos utat; megannyi kaland a válasz!A Lapierre teljes kínálatát ide kattintva találod.

Találkozunk veled a rendezvényünkön is? Ide kattintva regisztrálhatsz a kedvezményekért! 🙂

Pedelec Parádé 2018