Olvasási idő: 2 perc

Prémium bicajokhoz prémium autós tartó illik. A kiállításon vendégünk lesz a német Uebler is!

Ismerd meg a Pedelec Parádén az Uebler egyedi kerékpárszállítóit, melyek egytől egyig minőségi, prémium modellek!

uebler_04uAz F, P, X és I termékcsaládokat a közel 50 éves fejlesztői múlttal rendelkező csapat azért fejlesztette ki, hogy minél kényelmesebbé tegyék a kerékpárszállítást. Az Uebler kerékpárszállítóink mind üzemanyag takarékos, vonóhorogra szerelhető modellek, melyek típustól függően 1-4 kerékpár szállítására alkalmasak.

uebler_01u

Az Uebler termékek titka a masszív, ugyanakkor könnyű konstrukció, amely akár elektromos biciklik szállítására is alkalmassá teszi őket. Az Uebler kerékpártartók fel- és leszerelése rendkívül egyszerű. Ezt a Pedelec Parádén a folyamatosan megrendezésre kerülő kerékpárszállító felszerelési verseny keretében bárki kipróbálhatja!


2017-ben kétszeres tesztgyőztes és világszabadalom – teljesen új, kar nélküli iQ zár – praktikus, függőleges felhelyezés, önmagát rögzítő szerkezet -, amit a Mercedes és a BMW közreműködésével fejlesztettek. Nagy terhelhetőség jellemzi, elektromos biciklik szállítására is alkalmas, ráadásul pofonegyszerű felszerelni – nincs szükség összeszerelésre, műszaki ismeretekre, a dobozból elővéve azonnal csatlakoztatható a gépjármű vonóhorgára.

Ez az Uebler – Prémium Kerékpárszállító i szeriája!

Az Uebler másik nagy újdonsága a tolatóradarral felszerelt kerékpárhordozó. A vonóhorgos hordozók hátránya, hogy letakarják az autó gyári tolatóradarjának érzékelőit, így a hátra hosszan kilógó kerékpártartóval csak vakon tudunk navigálni. De ennek vége; a DC-vel jelölt modellekre a gyártó két szenzort szerelt, melyek az autó hátramenetbe kapcsolásakor automatikusan kezdenek el működni. A távolságot vizuálisan és hangjelzéssel is jelzi a szivargyújtó adapterbe dugott vevőegységnek. A rendszer nem igényel semmilyen installálást, mert az eszközök rádión keresztül működnek.


Ismerd meg az Uebler prémium kerékpárszállítókat a weboldalunkon, és személyesen a Pedelec Parádén!

 

Nem regisztráltál még a kedvezményekért? Itt megteheted!

Pedelec Parádé 2018