Olvasási idő: < 1 perc

A vendégeink között a megfizethető pedelec-eket forgalmazó  szlovák Dema is képviselteti magát.

dema_cover

A Dema kerékpár márka Szlovákiából származik. A több mint 25 éves múltú cég az utóbbi pár évben a fejlesztéseinek köszönhetően igen nagy népszerűségnek örvend a bringások körében.

A Dema kerékpár minden kategóriában megmutatja, hogy jó ár-érték arányban lehet minőségi kerékpárt vásárolni. A gondosan megtervezett kerékpárjai közül szinte biztos, hogy valamelyik modell valamilyen szakmai díjat nyer.  Például a Dema MTB Scaleo 2014-ben a 27,5-es kategóriában az év kerékpárja címet nyerte el, a Scud CX kerékpár pedig 2016-ban az év design-ja és év kerékpárja kitüntetésben részesült, maga a cég pedig 4-szeres superbrands díjas.

A Dema kerékpár igen erős vonala az e-bike kerékpár kategória, főleg a saját fejlesztésű DEMA hátsó agymotornak köszönhetően, de kerékpárjaikban megtaláljuk Bafang motorjait is. Az árak 292.000 Ft-tól 547.000 Ft-ig terjednek.

A Pedelec Parádén biztosan kipróbálhatjuk a városi, túra, E-trail, és 2 db meglepetés modellt, e mellett pedig az éppen megújuló Extend termékeket is.


Nem regisztráltál még a kiállításunkra? Itt teheted meg.

Pedelec Parádé 2018